reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
wspomnienia jak suszylam dziecku na kolkę brzuch suszarka o 15, kiedy mąż przyjechal z pracy, stałam w piżamie i płakałam z bezsilności, głodna, bo nie zjadłam nic- nie należą do najprzyjemniejszych 😂😂
No to właśnie taki jest ten serial 🤣 taki słodko-gorzki, pokazane trudy i radości macierzyństwa a raczej rodzicielstwa :) ale jest przy tym zabawny i lekki. Mnie tam się podobał, niestety obejrzałam już cały 🫣🤣

No to właśnie taki jest ten serial 🤣 taki słodko-gorzki, pokazane trudy i radości macierzyństwa a raczej rodzicielstwa :) ale jest przy tym zabawny i lekki. Mnie tam się podobał, niestety obejrzałam już cały 🫣🤣
No dobra. Wpisuje na listę. A może polecicie z netflixa jakieś fajne thrillery? Mam wrazenie, ze wszystko już widziałam 🙈

Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Trzymaj się!
Dokładnie to samo powiedziano mi, gdy miałam plamienia i zadzwoniłam na ostry dyżur ginekologiczny (a nawet na 2). Oczywiście należy dodać, że tutaj podejście jest raczej olewcze, ale mimo wszystko - trzeba obserwować i gdy krwawienie przypomina okres, wtedy jest powód do niepokoju. Kilka dni później poszłam na USG i właściwie nie wiadomo, skąd plamienia, i wszystko jest OK.

Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Bez zastanowienia leć jutro po L4. Obserwuj na spokojnie i staraj się nie panikować. Może podczas seksu coś tam się uszkodziło bo wiadomo, że teraz wszystko bardziej ukrwione.

reklama
Do góry