reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
wspomnienia jak suszylam dziecku na kolkę brzuch suszarka o 15, kiedy mąż przyjechal z pracy, stałam w piżamie i płakałam z bezsilności, głodna, bo nie zjadłam nic- nie należą do najprzyjemniejszych 😂😂
No to właśnie taki jest ten serial 🤣 taki słodko-gorzki, pokazane trudy i radości macierzyństwa a raczej rodzicielstwa :) ale jest przy tym zabawny i lekki. Mnie tam się podobał, niestety obejrzałam już cały 🫣🤣

No to właśnie taki jest ten serial 🤣 taki słodko-gorzki, pokazane trudy i radości macierzyństwa a raczej rodzicielstwa :) ale jest przy tym zabawny i lekki. Mnie tam się podobał, niestety obejrzałam już cały 🫣🤣
No dobra. Wpisuje na listę. A może polecicie z netflixa jakieś fajne thrillery? Mam wrazenie, ze wszystko już widziałam 🙈

Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Trzymaj się!
Dokładnie to samo powiedziano mi, gdy miałam plamienia i zadzwoniłam na ostry dyżur ginekologiczny (a nawet na 2). Oczywiście należy dodać, że tutaj podejście jest raczej olewcze, ale mimo wszystko - trzeba obserwować i gdy krwawienie przypomina okres, wtedy jest powód do niepokoju. Kilka dni później poszłam na USG i właściwie nie wiadomo, skąd plamienia, i wszystko jest OK.

Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Bez zastanowienia leć jutro po L4. Obserwuj na spokojnie i staraj się nie panikować. Może podczas seksu coś tam się uszkodziło bo wiadomo, że teraz wszystko bardziej ukrwione.

reklama
Do góry