reklama
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Kochana jedz sprawdź dla świetego spokoju ale jestem przekonana, ze to po stosunku i ze wszystko będzie dobrzeI znowu mam brązowe plamienia…
Chyba na IP pojedziemy, bo teraz są mocniejsze.
Dobra, napisałam do mojego lekarza. Czekam, może ma dyżur w szpitalu.
Nawet mi się jeść nie chce z nerwów .
Nawet mi się jeść nie chce z nerwów .
Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.
Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Kaala
Az się wystraszyłam jak czytałam Twoje pierwsze wpisy . Matko jedyna.Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Mam nadzieje ze to tylko plamienie po stosunku i wszystko będzie dobrze
Kaala
Ja wczoraj zaliczyłam dwie zachcianki . Pierwsza to mizeria z cebulka boże jadłam jakbym nigdy w życiu nie jadła . Druga to truskawki ze śmietana i cukrem. Zjadłam 0,5kg truskawek
Wczoraj cały dzień mnie mulilo. I mam takie napady ze mi się cofa i beka ale daje radę
Wczoraj cały dzień mnie mulilo. I mam takie napady ze mi się cofa i beka ale daje radę
Kylyyy1408
Odpoczywaj dzisiaj i obserwuj po prpstu. Dobrze, ze nic Cię nie boliDobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Myśle, ze te l4 to dobry pomysł
Kylyyy1408
Oo miałam taki sen 2 dni temu i przysięgam normalnie się obudzialam podnieconaMi się znów śnił seks dzisiaj, oszaleje jak tak dalej pójdzie ciekawe kiedy nam pozwolą
No ale co ty kryć jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy ma swoje potrzeby . Mój narzeczony jest moim najlepszym partnerem seksualnym i po prostu bardzo lubię seks z nim, wiec mega mi tego brakuje
obyśmy za długo już nie czekały bo powszechnie wiadomo, ze ; kobieta bez bolca dostaje pierdolca
reklama
agula301
Życzę Ci bezproblemowej ciąży tym razem biochemy się zdarzają niestety, badalas coś po nim?Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć ? Bardzo niepewnie. Ostatnia miesiączka 25.02 cykle 25 dniowe, ow 8.03, termin wylicza mi na 29.11. wizytę umówiłam na 6.04, żeby przed świętami coś wiedzieć. Ale chyba to za wcześnie. Kilka z Was mnie zna, ale napiszę że jestem po pozamacicznej równo rok temu i dwa cykle temu biochemicznej. Moje obawy są duże, boję się każdej wizyty w toalecie. Dopiero 4tc2dni. Wszytsko może się wydarzyć. Mam naprawdę szczerą nadzieję zostać tutaj do końca, przykro byłoby mi żegnać się z trzeciego wątku mamusiek.
Podziel się: