reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Wyliczyłam że moja pierwsza wizyta przypadnie na 5tc6dni. Zastanawiam się czy nie za wcześnie, ale też chciałabym być na święta spokojna. O ile do tej wizyty dotrwam. Kiedy zobaczyłyście serduszka ?

reklama
Dobra, na razie na spokojnie- mam się obserwować.
Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Bólów nie mam, plamienie jest lżejsze.
Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.

Jeśli pojawiłyby się bóle brzucha lub krwawienie, jak w trakcie miesiączki, to wtedy mam jechać na IP.

Zastanawiam się, czy jutro nie podejdę do swojego lekarza rodzinnego i nie pójdę na l4 przynajmniej do wizyty.
Az się wystraszyłam jak czytałam Twoje pierwsze wpisy . Matko jedyna.
Mam nadzieje ze to tylko plamienie po stosunku i wszystko będzie dobrze 🥰

Ja wczoraj zaliczyłam dwie zachcianki . Pierwsza to mizeria z cebulka 🐷 boże jadłam jakbym nigdy w życiu nie jadła . Druga to truskawki ze śmietana i cukrem. Zjadłam 0,5kg truskawek 😂😂
Wczoraj cały dzień mnie mulilo. I mam takie napady ze mi się cofa i beka ale daje radę

Odpoczywaj dzisiaj i obserwuj po prpstu. Dobrze, ze nic Cię nie boli ✊
Myśle, ze te l4 to dobry pomysł

Mi się znów śnił seks dzisiaj, oszaleje jak tak dalej pójdzie 🙈🤣 ciekawe kiedy nam pozwolą 🙄
Oo miałam taki sen 2 dni temu i przysięgam normalnie się obudzialam podniecona 🤭😅
No ale co ty kryć jesteśmy dorosłymi ludźmi, każdy ma swoje potrzeby 🤷‍♀️. Mój narzeczony jest moim najlepszym partnerem seksualnym i po prostu bardzo lubię seks z nim, wiec mega mi tego brakuje :(
obyśmy za długo już nie czekały bo powszechnie wiadomo, ze ; kobieta bez bolca dostaje pierdolca 🤣🤣🤣

reklama
Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć ? Bardzo niepewnie. Ostatnia miesiączka 25.02 cykle 25 dniowe, ow 8.03, termin wylicza mi na 29.11. wizytę umówiłam na 6.04, żeby przed świętami coś wiedzieć. Ale chyba to za wcześnie. Kilka z Was mnie zna, ale napiszę że jestem po pozamacicznej równo rok temu i dwa cykle temu biochemicznej. Moje obawy są duże, boję się każdej wizyty w toalecie. Dopiero 4tc2dni. Wszytsko może się wydarzyć. Mam naprawdę szczerą nadzieję zostać tutaj do końca, przykro byłoby mi żegnać się z trzeciego wątku mamusiek.
Życzę Ci bezproblemowej ciąży tym razem❤️ biochemy się zdarzają niestety, badalas coś po nim?

Do góry