reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
A ja Wam napiszę odnośnie seksu, że jakoś teraz w tej ciąży mam obniżone libido🙄.
Było przyjemnie wczoraj, ale znowu mogę długo, długo nic.
Zresztą te brązowe brudzenia po wczorajszym seksie jeszcze bardziej skutecznie libido obniżyły.

Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć ? Bardzo niepewnie. Ostatnia miesiączka 25.02 cykle 25 dniowe, ow 8.03, termin wylicza mi na 29.11. wizytę umówiłam na 6.04, żeby przed świętami coś wiedzieć. Ale chyba to za wcześnie. Kilka z Was mnie zna, ale napiszę że jestem po pozamacicznej równo rok temu i dwa cykle temu biochemicznej. Moje obawy są duże, boję się każdej wizyty w toalecie. Dopiero 4tc2dni. Wszytsko może się wydarzyć. Mam naprawdę szczerą nadzieję zostać tutaj do końca, przykro byłoby mi żegnać się z trzeciego wątku mamusiek.

Cześć dziewczyny. Ja dziś pospałam prawie do 10 nowego czasu 😱😱 szaleństwo 😁

Poszło by się dziś na spacer ale u nas słońce a za chwilę ulewa i tak w kółko 🙈

@Lady With Cats pewnie to po stosunku, ale jak się martwisz to leć na IP będziesz spokojniejsza, a wizytę kiedy teraz masz?

Ja też cały czas się kulam z tymi brązowymi plamieniami, we wtorek wizyta, już czuję moje ciśnienie 200/220 jak będę wchodziła do gabinetu .

Cześć dziewczyny, czy mogę dołączyć ? Bardzo niepewnie. Ostatnia miesiączka 25.02 cykle 25 dniowe, ow 8.03, termin wylicza mi na 29.11. wizytę umówiłam na 6.04, żeby przed świętami coś wiedzieć. Ale chyba to za wcześnie. Kilka z Was mnie zna, ale napiszę że jestem po pozamacicznej równo rok temu i dwa cykle temu biochemicznej. Moje obawy są duże, boję się każdej wizyty w toalecie. Dopiero 4tc2dni. Wszytsko może się wydarzyć. Mam naprawdę szczerą nadzieję zostać tutaj do końca, przykro byłoby mi żegnać się z trzeciego wątku mamusiek.
Pewnie !
Rozgość się na całe 9 miesięcy 💪♥️

Razem będzie łatwiej przechodzić ten piękny ale i mega
stresujący dla nas czas ✊🏻✊🏻💪♥️

I znowu mam brązowe plamienia😥
Chyba na IP pojedziemy, bo teraz są mocniejsze.
☹️ jedź…. Będziesz spokojniejsza …💪

reklama
@Ilona1417, wizytę mam w środę.
No może napiszę do mojego lekarza, bo nic mnie nie boli. Jak sobie pomyślę o tym czekaniu na IP, to mnie skręca.
Ach, ale martwi mnie to.

Do góry