Kaala
Fanka BB :)
Ja byłam 5+2 i serduszko było widać . Taka malutka kropeczka migającaBędę miała wizytę na 6+2. Czy u Ciebie widać już serduszko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja byłam 5+2 i serduszko było widać . Taka malutka kropeczka migającaBędę miała wizytę na 6+2. Czy u Ciebie widać już serduszko?
Mam ten sam problem. Jak stoję, siedzę - jest ok. Tylko się położę i mi zalepia coś w nosie dopływ powietrza. Krople piżamę i poduszkę olejkiem eukaliptusowym, tylko to mnie ratujeco polecacie na zatkany/suchy nos/zatoki. Mam taka sachare ze nie wytrzymiem. Nie umiem spać z otwarta buzia , zawsze na noc musiałam czymś popsikac
Help!
A przypomnij mi kiedy miałaś owulację jakoś podobnie chyba miałyśmy ja pozytywny owualk 24 lutyJa mam dzisiaj 6+1 i zarodek ma 3,7mm
23 lutegoA przypomnij mi kiedy miałaś owulację jakoś podobnie chyba miałyśmy ja pozytywny owualk 24 luty
O też się chętnie dowiem, mam ten sam problem w dodatku u mnie w domu jest bardzo suche powietrze pomimo nawilżaczy, po nocy jest najgorzejco polecacie na zatkany/suchy nos/zatoki. Mam taka sachare ze nie wytrzymiem. Nie umiem spać z otwarta buzia , zawsze na noc musiałam czymś popsikac
Help!
Jedzcie, na zdrowie !Dziewczyny, zabijcie mnie ale właśnie czekam na męża, który ma przywieźć kebaba ja chyba przytyję ze sto kilo w tej ciąży mimo mdłości
Jeśli chodzi o grupę to jak dla mnie może być zamknięta, kameralna. Dostosuję się do wyboru
To jest porażkaMam ten sam problem. Jak stoję, siedzę - jest ok. Tylko się położę i mi zalepia coś w nosie dopływ powietrza. Krople piżamę i poduszkę olejkiem eukaliptusowym, tylko to mnie ratuje
Są tez różne masarze oraz uciski na zatoki , czasami pomagaO też się chętnie dowiem, mam ten sam problem w dodatku u mnie w domu jest bardzo suche powietrze pomimo nawilżaczy, po nocy jest najgorzej
To to samo, tylko tańsze. W aptece. Powinno kosztować około 7zlTo jest porażka
Gdzie można taki olejek kupić ?
Może te plasterki co reklamują , aromactiv czy jakos tak ?