reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅
Miłego dnia wszystkim i trzymam kciuki za wizyty 🥰 aa i bety jeśli ktoś robi 😘

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏
Zrobiłam sobie stopy w niedziele 😂 sama sobie robię 😂🙈

reklama
Swoją drogą martwię się jak będzie wyglądać u mnie sprawa z ciśnieniem, ponieważ przed ciążą miałam niekiedy trochę za wysokie to ciśnienie. 😔 Ale jak na razie mam wprost niższe niż przed zajściem - wczoraj 135/75, dziś 125/68. Oby później nie zaczęło wariować 😓
Może mierzi zapisuj w zeszycie i przed każdą wizytą pokazuj u ginekologa. W razie co będzie mógł wcześniej wdrożyć odpowiednie leki. Bo u lekarza często ciśnienie skacze ze stresu 😆
Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅
Miłego dnia wszystkim i trzymam kciuki za wizyty 🥰 aa i bety jeśli ktoś robi 😘

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏
Robiłam w pierwszej ciąży ale przed porodem przestałam. Teraz już tylko obcinam.na krótko i odżywka bo na więcej nie mam czasu 😆
Zrobiłam sobie stopy w niedziele 😂 sama sobie robię 😂🙈
Korzystaj póki możesz się schylić 😆 Potem będzie ci nawet trudno buty założyć 😂

Może mierzi zapisuj w zeszycie i przed każdą wizytą pokazuj u ginekologa. W razie co będzie mógł wcześniej wdrożyć odpowiednie leki. Bo u lekarza często ciśnienie skacze ze stresu 😆

Robiłam w pierwszej ciąży ale przed porodem przestałam. Teraz już tylko obcinam.na krótko i odżywka bo na więcej nie mam czasu 😆

Korzystaj póki możesz się schylić 😆 Potem będzie ci nawet trudno buty założyć 😂
Jeśli będzie tak, jak w pierwszej, to do końca będę mogła umyć stopy w umywalce i zasznurować buty stojąc, tylko cipke będę golić z lusterkiem 😂😂

też farbuję na blond i muszę znaleźć farbę bez amoniaku , polecasz jakąś? :D
chodzę do fryzjerki, bo mam żołty pigment w włosach, więc sama by nie potrafiła się malować:D już od dawna nie robię total blondu, a taki bardziej jak naturalny, na górze od korzenia ciemny, a po długości tylko tonuje jasnym. ale na 7.04 jestem umówiona na air toucha bo mi się zachciało zmian 😅

Usg z dzisiaj ! Chyba szykują się bliźniaczki 😜

Załączniki

• IMG_5620.jpeg
    IMG_5620.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 120
reklama
Do góry