reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅
Miłego dnia wszystkim i trzymam kciuki za wizyty 🥰 aa i bety jeśli ktoś robi 😘

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏
Zrobiłam sobie stopy w niedziele 😂 sama sobie robię 😂🙈

reklama
Swoją drogą martwię się jak będzie wyglądać u mnie sprawa z ciśnieniem, ponieważ przed ciążą miałam niekiedy trochę za wysokie to ciśnienie. 😔 Ale jak na razie mam wprost niższe niż przed zajściem - wczoraj 135/75, dziś 125/68. Oby później nie zaczęło wariować 😓
Może mierzi zapisuj w zeszycie i przed każdą wizytą pokazuj u ginekologa. W razie co będzie mógł wcześniej wdrożyć odpowiednie leki. Bo u lekarza często ciśnienie skacze ze stresu 😆
Ja dziś ledwo żyje laski 🥺 brzuch id wieczora pobolewa, ale nie jakoś mocno jednak trochę się zdziwiłam bo przez ostatnie dni nie miałam bólu brzucha wgl, ale staram sobie nic nie wkręcać 🙃
Aleeee na jedzenie nie mogę dziś patrzeć odrzuca mnie od wszystkiego tylko nie od miętowej herbaty 😅
Miłego dnia wszystkim i trzymam kciuki za wizyty 🥰 aa i bety jeśli ktoś robi 😘

Dziewczyny takie luźne pytanko robicie paznokcie ? Hybrydy, żele itp ? Czy już rezygnujecie z tego odkad wiecie o ciąży ? 😏
Robiłam w pierwszej ciąży ale przed porodem przestałam. Teraz już tylko obcinam.na krótko i odżywka bo na więcej nie mam czasu 😆
Zrobiłam sobie stopy w niedziele 😂 sama sobie robię 😂🙈
Korzystaj póki możesz się schylić 😆 Potem będzie ci nawet trudno buty założyć 😂

Może mierzi zapisuj w zeszycie i przed każdą wizytą pokazuj u ginekologa. W razie co będzie mógł wcześniej wdrożyć odpowiednie leki. Bo u lekarza często ciśnienie skacze ze stresu 😆

Robiłam w pierwszej ciąży ale przed porodem przestałam. Teraz już tylko obcinam.na krótko i odżywka bo na więcej nie mam czasu 😆

Korzystaj póki możesz się schylić 😆 Potem będzie ci nawet trudno buty założyć 😂
Jeśli będzie tak, jak w pierwszej, to do końca będę mogła umyć stopy w umywalce i zasznurować buty stojąc, tylko cipke będę golić z lusterkiem 😂😂

też farbuję na blond i muszę znaleźć farbę bez amoniaku , polecasz jakąś? :D
chodzę do fryzjerki, bo mam żołty pigment w włosach, więc sama by nie potrafiła się malować:D już od dawna nie robię total blondu, a taki bardziej jak naturalny, na górze od korzenia ciemny, a po długości tylko tonuje jasnym. ale na 7.04 jestem umówiona na air toucha bo mi się zachciało zmian 😅

Usg z dzisiaj ! Chyba szykują się bliźniaczki 😜

Załączniki

• IMG_5620.jpeg
    IMG_5620.jpeg
    11 KB · Wyświetleń: 116
reklama
Do góry