reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Laski ja sie czuje tragicznie…od dwóch dni nie potrafię ustać na nogach. Od razu muszę sie położyć, bo kręci mi sie w głowie i robi słabo…Mąż jest w trasie i wraca dopiero na weekendy, a ja sie czuje jak wrak czlowieka od wczoraj i jest mi strasznie cieżko zając sie trójka dzieci
To tyle, chyba sie chciałam trochę pożalić i zacisnąć zeby i byle do przodu 😫🤢💪🏻
W poniedziałek druga wizyta, a dzisiaj mamy 8 (7+0) tc

Laski ja sie czuje tragicznie…od dwóch dni nie potrafię ustać na nogach. Od razu muszę sie położyć, bo kręci mi sie w głowie i robi słabo…Mąż jest w trasie i wraca dopiero na weekendy, a ja sie czuje jak wrak czlowieka od wczoraj i jest mi strasznie cieżko zając sie trójka dzieci
To tyle, chyba sie chciałam trochę pożalić i zacisnąć zeby i byle do przodu 😫🤢💪🏻
O rany. Jestem pełna podziwiu i owacje na stojąco dla Ciebie. Mój też jeździ w systemie tydzień w trasie, weekend w domu i nie mam pojęcia jak to wszystko sama ogarnę, a Ty dajesz radę z 3🙈

O rany. Jestem pełna podziwiu i owacje na stojąco dla Ciebie. Mój też jeździ w systemie tydzień w trasie, weekend w domu i nie mam pojęcia jak to wszystko sama ogarnę, a Ty dajesz radę z 3🙈
Kwestia organizacji tak na prawdę, ale wlasnie jak moje zdrowie czy samopoczucie juz zawodzi to wszystko sie wtedy sypie… A co do systemu pracy mojego męża to takie życie wybraliśmy na ten moment, bo chcemy zacząć budowę naszego wymarzonego domku 🏠❤️

Czy któraś ma dopiero pierwszą wizytę jak ja w kwietniu na spokojnie, około 8 tygodnia, czy tylko ja jestem taka powolna? 😆

Podziwiam, mega twarda babka z Ciebie, kochana jak uda się choć chwile odpocząć to koniecznie odpoczywaj ❤️ a jak plamienia ? Ustały ?

reklama
Do góry