wiolaho
Fanka BB :)
ja tak samo
Witam w klubie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja tak samo
Ja tak mam dokladnie w 8 Przy okazji, macie dziewczyny jakus patent na wzdęcia bo dziś to jakaś tragedia jest...
Też bym tak miała gdyby nie ta bliznaCzy któraś ma dopiero pierwszą wizytę jak ja w kwietniu na spokojnie, około 8 tygodnia, czy tylko ja jestem taka powolna?
A ostatnio nie było serduszka?Ja dziś też mam wizytę i boję się jak diabli. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko bo dziś już 7+5, czas zobaczyć migający punkcik
zobaczysz trzymam kciuki! Dawaj znać !Ja dziś też mam wizytę i boję się jak diabli. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko bo dziś już 7+5, czas zobaczyć migający punkcik
Ja też będę mieć USG w 7+5, dawaj znać co zobaczyłaśJa dziś też mam wizytę i boję się jak diabli. Mam nadzieję, że zobaczę serduszko bo dziś już 7+5, czas zobaczyć migający punkcik
Ja nie mogę, ja w ogóle nie mam tego problemu wczoraj zjadłam dwa obiady a dzisiaj na śniadanie i obiad bigosPrzybijam pionę
Mnie meczy od dwóch dni … najgorsze poranki ….
Właśnie robie mielone … i coś czuje że sobie dziś nie pojem