Kaala
Fanka BB :)
A który tydz teraz ?Będę się czuła spokojna jak dotrwamy do drugiego trymestru- jeszcze nigdy w żadnej ciąży nie udało mi się tego osiągnąć.
To trzymam mocno kciuki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A który tydz teraz ?Będę się czuła spokojna jak dotrwamy do drugiego trymestru- jeszcze nigdy w żadnej ciąży nie udało mi się tego osiągnąć.
Dopiero 5+2 więc jeszcze 2 miesiące czekania na rozwój wydarzeń.A który tydz teraz ?
To trzymam mocno kciuki
ja tak samoU mnie lekkie narazie,za to bekam co chwilę
O rany. Jestem pełna podziwiu i owacje na stojąco dla Ciebie. Mój też jeździ w systemie tydzień w trasie, weekend w domu i nie mam pojęcia jak to wszystko sama ogarnę, a Ty dajesz radę z 3Laski ja sie czuje tragicznie…od dwóch dni nie potrafię ustać na nogach. Od razu muszę sie położyć, bo kręci mi sie w głowie i robi słabo…Mąż jest w trasie i wraca dopiero na weekendy, a ja sie czuje jak wrak czlowieka od wczoraj i jest mi strasznie cieżko zając sie trójka dzieci
To tyle, chyba sie chciałam trochę pożalić i zacisnąć zeby i byle do przodu
W poniedziałek druga wizyta, a dzisiaj mamy 8 (7+0) tc
Kwestia organizacji tak na prawdę, ale wlasnie jak moje zdrowie czy samopoczucie juz zawodzi to wszystko sie wtedy sypie… A co do systemu pracy mojego męża to takie życie wybraliśmy na ten moment, bo chcemy zacząć budowę naszego wymarzonego domkuO rany. Jestem pełna podziwiu i owacje na stojąco dla Ciebie. Mój też jeździ w systemie tydzień w trasie, weekend w domu i nie mam pojęcia jak to wszystko sama ogarnę, a Ty dajesz radę z 3
Ja tak mam dokladnie w 8 Przy okazji, macie dziewczyny jakus patent na wzdęcia bo dziś to jakaś tragedia jest...Czy któraś ma dopiero pierwszą wizytę jak ja w kwietniu na spokojnie, około 8 tygodnia, czy tylko ja jestem taka powolna?
Podziwiam, mega twarda babka z Ciebie, kochana jak uda się choć chwile odpocząć to koniecznie odpoczywaj a jak plamienia ? Ustały ?Laski ja sie czuje tragicznie…od dwóch dni nie potrafię ustać na nogach. Od razu muszę sie położyć, bo kręci mi sie w głowie i robi słabo…Mąż jest w trasie i wraca dopiero na weekendy, a ja sie czuje jak wrak czlowieka od wczoraj i jest mi strasznie cieżko zając sie trójka dzieci
To tyle, chyba sie chciałam trochę pożalić i zacisnąć zeby i byle do przodu
W poniedziałek druga wizyta, a dzisiaj mamy 8 (7+0) tc
Dziękuje, nie ma czego podziwiaćPodziwiam, mega twarda babka z Ciebie, kochana jak uda się choć chwile odpocząć to koniecznie odpoczywaj a jak plamienia ? Ustały ?