reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Witam sobotę.
My z razem z mężem jak tylko możemy jeździmy do Stowarzyszenia z bezdomnymi zwierzętami i pomagamy jak możemy. Dzisiaj będziemy przerabiać wodę żeby swobodnie można nalać kozą , żeby już nie chodzić po 100m z wiadrami z woda.
te osoby które są tam codziennie to złote osoby, zajmują się zwierzętami jak swoimi własnymi.
Dobro zawsze wraca ❤️
Kocham takich Ludzi, jak Wy💚!
Hejka z rana ;) wszystkim życzę miłego dnia, tym co mają wizyty, życzę żeby wszystko było dobrze ;) 😘 a moje pytanko, czy Wy też w ciąży macie tak realistyczne sny? Moje są takie okrutne i realistyczne 😂
Tak, mam bardzo realistyczne sny.
Dziś mi się śniło, że byłam na basenie, gdzie pływał też jakiś ksiądz (w moich snach osoby zawsze wymyślone).
No i bawiliśmy się w rekina, byłam pod wodą i chciałam zaczerpnąć powietrza, a ten ksiądz przytrzymywał mnie za głowę i nie mogłam wypłynąć na powierzchnię.

reklama
Hejka z rana ;) wszystkim życzę miłego dnia, tym co mają wizyty, życzę żeby wszystko było dobrze ;) 😘 a moje pytanko, czy Wy też w ciąży macie tak realistyczne sny? Moje są takie okrutne i realistyczne 😂
Potwierdzam, dziś śniło mi się, ze stary otworzył mój list z banku z którego wynikało, ze mam długi i chciał mnie wyrzucić z domu 😵‍💫
Obudzialam się przestraszona w nocy, ale później se pomyślałam ; przecież ja nie mam długów 🤷‍♀️🤦‍♀️ i poszłam spać 😎😅

Potwierdzam, dziś śniło mi się, ze stary otworzył mój list z banku z którego wynikało, ze mam długi i chciał mnie wyrzucić z domu 😵‍💫
Obudzialam się przestraszona w nocy, ale później se pomyślałam ; przecież ja nie mam długów 🤷‍♀️🤦‍♀️ i poszłam spac
No mi to się snia takie głupoty, jakieś strzelaniny, uciekanie 🤦 masakra

Dziś mi się śniło, że byłam na basenie, gdzie pływał też jakiś ksiądz (w moich snach osoby zawsze wymyślone).
No i bawiliśmy się w rekina, byłam pod wodą i chciałam zaczerpnąć powietrza, a ten ksiądz przytrzymywał mnie za głowę i nie mogłam wypłynąć na powierzchnię.
Przypomniał mi się film: the nun 😂😂

Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉
szok! Super! Super pozytywny poranek! Bosko!

Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉
No i kogo nam ten marcowy wiatr przywiał🙂?
Super, ja Ci życzę ciąży bez niespodzianek, oby to były nudne miesiące💚.

Jaka piękna beta !!

Kupię i zobaczę, niewielki koszt, więc ewentualnie nie będzie żal kasy jak nie pomoże. A co u Ciebie? Jak się sprawy mają? 🥺
Kochana jest ok. W czwartek podali mi poronne o 14 i o 17.30 już się zaczęło.
Nie ma tragedii, zdecydowanie mniej krwawię niż przy moim standardowym okresie, ale bardzo dziwne jest tum razem to złuszczanie, bo wyglądało jakbym miała 3 garście piasku w środku z krwią. Skrzepów znikoma ilość.

Ale na prawdę jest ok. Mam leki p bólowe, przeciwwymiotne (bobstrasznie mnie nudzi i 🤮 po nich).
🤍🤍🤍

reklama

Bardzo kochany ten ksiądz 😈

Do góry