reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Hejka z rana ;) wszystkim życzę miłego dnia, tym co mają wizyty, życzę żeby wszystko było dobrze ;) 😘 a moje pytanko, czy Wy też w ciąży macie tak realistyczne sny? Moje są takie okrutne i realistyczne 😂
Mam tak realistyczne, ze szok. Właśnie we śnie dostałam lepsza ofertę pracy i musiałam podziękować, bo jestem w ciąży. A za chwile w domu pojawilo się u mnie 9 noworodków. 9! Opracowywalam patent na jakieś bransoletki z imionami: na pewno dałam Anna, Barbara, Hanna, gniewosz, dobromir 🙄😂😂 nie pamietam dalej, cóż za fantazja 😂😂

reklama
Też chciałabym po 12 tyg.ale partner chciałby już całemu światu,więc jest kompromis i po wizycie rodzice i moje dzieci ...reszta po 12 tygodniu.
Ja właśnie też tak myślałam, ale dla rodziców i tesciowej to będzie pierwszy wnuk i ostatni pewnie więc zakładam że w ciągu 10 minut by rozgadali wszystkim znajomym i rodzinie i tego się boje 🥺

Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉

Załączniki

• IMG_5150.jpeg
    IMG_5150.jpeg
    92,1 KB · Wyświetleń: 100
Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉
No kogo moje piękne oczy widza 😍😍 gratulacje 😘😘✊✊ trzymamy kciuki

Niedawno natknęłam się gdzieś na wątek o nich i mnóstwo kobiet chwaliło, wiec może coś w tym jest! 40zl to nie fortuna, wiec może warto zainwestować.
Kupię i zobaczę, niewielki koszt, więc ewentualnie nie będzie żal kasy jak nie pomoże. A co u Ciebie? Jak się sprawy mają? 🥺
U mnie już wszyscy w rodzinie wiedzą, bo powiedziałam mamie, a ta pleciuga swojemu rodzeństwu 😂
Haha to u nas jest zakaz mówienia dalej. Bardzo się bałam, że w poprzedniej ciąży teściowa rozgada, ale na szczęście stanęła na wysokości zadania i nikomu nie powiedziała. Jedynie mnie męczyła pytaniami ciągle, czy już może się chwalić 🙈
Ja niestety już porozgadywalam przyjaciółkom, trochę żałuje ale musiałam. Mama wie, ale teściowie jeszcze nie - dowiedzą się w niedziele. Najbardziej cieszę się właśnie z tego jacy oni będą szczęśliwi ❤️

Kochane, moja fasolka dzisiaj wchodzi w kolejny tydzień 7+0! Życzymy Wam cudownego, spokojnego weekendu 💗
Moja też! 7 skończony, czyli jesteśmy w 8, a to już poważnie brzmi 😁🥳 ja najbliższym koleżankom powiem po drugiej wizycie. Teraz tylko rodzice, teściowie i moja siostra się dowiedzą 😊
Ale szybko wyłapałaś 😮 gratulacje! ❤️ Zostajesz z nami do końca, nie ma innej opcji. Na kiedy masz termin?

reklama
Do góry