reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Kupię i zobaczę, niewielki koszt, więc ewentualnie nie będzie żal kasy jak nie pomoże. A co u Ciebie? Jak się sprawy mają? 🥺

Haha to u nas jest zakaz mówienia dalej. Bardzo się bałam, że w poprzedniej ciąży teściowa rozgada, ale na szczęście stanęła na wysokości zadania i nikomu nie powiedziała. Jedynie mnie męczyła pytaniami ciągle, czy już może się chwalić 🙈

Moja też! 7 skończony, czyli jesteśmy w 8, a to już poważnie brzmi 😁🥳 ja najbliższym koleżankom powiem po drugiej wizycie. Teraz tylko rodzice, teściowie i moja siostra się dowiedzą 😊

Ale szybko wyłapałaś 😮 gratulacje! ❤️ Zostajesz z nami do końca, nie ma innej opcji. Na kiedy masz termin?
niby na 28.11, ale będę miała CC więc szybciej 😝

Gratulacje ❤️ na kiedy masz termin?

Gratulacje ❤️ czyli teraz też jesteś obstawiona lekami już od początku?

Cudownie 🥰 a mówił coś o przyczynie tego krwawienia? Od wczorajszej akcji już się to nie powtórzyło? Z USG wyszło Ci tak jak mi dokładnie, w sensie też mi wyszedł taki termin wg usg. Czyli mogę zakładać, że dziś moja fasoleczka dwa razy większa niż w poniedziałek 😍 chyba fuksem udało mi się na tą wizytę iść tak, że akurat to serce zaczęło bić 🤯

Ja dostałam mdłości w 6+2 🙈 i chętnie je oddam jeśli zależy Ci na objawach 🤭
Według ostatniej miesiączki to na 5.11.2023 ale zobaczymy co na usg mam dopiero w piątek 24.03 masakra czekać tyle czasu

Ja od tygodnia jestem już na zwolnieniu, dlatego że pracuję na magazynie i trzeba dźwigać ciężkie paczki, a ostatnio jak się nadzwigałam to bolał mnie brzuch. Pierwsze zwolnienie dał mi lekarz rodzinny kiedy jej powiedziałam o ciąży o tym bólu brzucha i pokazałam wyniki z beta HCG. Narazie nie wpisywała kodu B, bo to było jeszcze przed potwierdzeniem ciąży.
Ja tez pracuje na magazynie, ale w biurze :) u nas ten minus, ze jest zimno, wiec ja będę na zwolnienie uciekać w maju, ale dwa ostatnie tygodnie kwietnia biorę urlop wiec finalnie zostały mi 4 tygodnie pracy jeśli nic się nie wydarzy po drodze ;)

Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉
Happy Mars GIF by NASA

Ja tez pracuje na magazynie, ale w biurze :) u nas ten minus, ze jest zimno, wiec ja będę na zwolnienie uciekać w maju, ale dwa ostatnie tygodnie kwietnia biorę urlop wiec finalnie zostały mi 4 tygodnie pracy jeśli nic się nie wydarzy po drodze ;)

Happy Mars GIF by NASA
widziałam jak mi te okruszki zostawiałaś w drodze na mamusie, to za nimi poszłam 😂

reklama
Do góry