reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Kupię i zobaczę, niewielki koszt, więc ewentualnie nie będzie żal kasy jak nie pomoże. A co u Ciebie? Jak się sprawy mają? 🥺

Haha to u nas jest zakaz mówienia dalej. Bardzo się bałam, że w poprzedniej ciąży teściowa rozgada, ale na szczęście stanęła na wysokości zadania i nikomu nie powiedziała. Jedynie mnie męczyła pytaniami ciągle, czy już może się chwalić 🙈

Moja też! 7 skończony, czyli jesteśmy w 8, a to już poważnie brzmi 😁🥳 ja najbliższym koleżankom powiem po drugiej wizycie. Teraz tylko rodzice, teściowie i moja siostra się dowiedzą 😊

Ale szybko wyłapałaś 😮 gratulacje! ❤️ Zostajesz z nami do końca, nie ma innej opcji. Na kiedy masz termin?
niby na 28.11, ale będę miała CC więc szybciej 😝

Gratulacje ❤️ na kiedy masz termin?

Gratulacje ❤️ czyli teraz też jesteś obstawiona lekami już od początku?

Cudownie 🥰 a mówił coś o przyczynie tego krwawienia? Od wczorajszej akcji już się to nie powtórzyło? Z USG wyszło Ci tak jak mi dokładnie, w sensie też mi wyszedł taki termin wg usg. Czyli mogę zakładać, że dziś moja fasoleczka dwa razy większa niż w poniedziałek 😍 chyba fuksem udało mi się na tą wizytę iść tak, że akurat to serce zaczęło bić 🤯

Ja dostałam mdłości w 6+2 🙈 i chętnie je oddam jeśli zależy Ci na objawach 🤭
Według ostatniej miesiączki to na 5.11.2023 ale zobaczymy co na usg mam dopiero w piątek 24.03 masakra czekać tyle czasu

Ja od tygodnia jestem już na zwolnieniu, dlatego że pracuję na magazynie i trzeba dźwigać ciężkie paczki, a ostatnio jak się nadzwigałam to bolał mnie brzuch. Pierwsze zwolnienie dał mi lekarz rodzinny kiedy jej powiedziałam o ciąży o tym bólu brzucha i pokazałam wyniki z beta HCG. Narazie nie wpisywała kodu B, bo to było jeszcze przed potwierdzeniem ciąży.
Ja tez pracuje na magazynie, ale w biurze :) u nas ten minus, ze jest zimno, wiec ja będę na zwolnienie uciekać w maju, ale dwa ostatnie tygodnie kwietnia biorę urlop wiec finalnie zostały mi 4 tygodnie pracy jeśli nic się nie wydarzy po drodze ;)

Cześć! Podczepię się tu niczym zagnieżdżający się zarodek, gdyż beta pozytywna, ale dopiero co wyłapany początek 😝 Moja historia jest taka, że jestem po trzech poronieniach i operacji w grudniu, która miała wyeliminować najprawdopodobniejszy problem poronień. Mam nadzieję, że zostanę u Was już do końca - czas pokaże 😉
Happy Mars GIF by NASA

Ja tez pracuje na magazynie, ale w biurze :) u nas ten minus, ze jest zimno, wiec ja będę na zwolnienie uciekać w maju, ale dwa ostatnie tygodnie kwietnia biorę urlop wiec finalnie zostały mi 4 tygodnie pracy jeśli nic się nie wydarzy po drodze ;)

Happy Mars GIF by NASA
widziałam jak mi te okruszki zostawiałaś w drodze na mamusie, to za nimi poszłam 😂

reklama
Do góry