reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny, a czytałyście o opaskach sea band? Może macie jakieś doświadczenia albo opinie wśród znajomych? Nie wiem, czy to możliwe żeby coś kosztowało tylko 40 zł i pomagało na mdłości w ciąży 🤔
Niedawno natknęłam się gdzieś na wątek o nich i mnóstwo kobiet chwaliło, wiec może coś w tym jest! 40zl to nie fortuna, wiec może warto zainwestować.

reklama
My w ten weekend mówimy rodzicom 🥰 a Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?

Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniały 🤣🤦 jedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest 🤣
U mnie już wszyscy w rodzinie wiedzą, bo powiedziałam mamie, a ta pleciuga swojemu rodzeństwu 😂

Może to jest jakiś patent 😂
Muszę staruszka zagonić ✊🏻😎
Dziewczyny z grupy ivf pisały, ze maść borowinowa pomaga na siniaki. Ja robię codziennie zastrzyki z progesteronu i tez już mam wszędzie zrosty i brzuch mnie boli, ale siniaki na szczęście mam tylko dwa jak trafiłam w naczynko 😒 No ale czego się nie zrobi dla swojego dziecka :)

U mnie tylko mama i przyjaciółka...reszta bliskich osób dowie się jak będę po wizycie...muszę usłyszeć że wszystko jest oki.
Miłego Dnia Dziewczynki🫶😘

Ja niestety już porozgadywalam przyjaciółkom, trochę żałuje ale musiałam. Mama wie, ale teściowie jeszcze nie - dowiedzą się w niedziele. Najbardziej cieszę się właśnie z tego jacy oni będą szczęśliwi ❤️

Kochane, moja fasolka dzisiaj wchodzi w kolejny tydzień 7+0! Życzymy Wam cudownego, spokojnego weekendu 💗

reklama
Dziewczyny z grupy ivf pisały, ze maść borowinowa pomaga na siniaki. Ja robię codziennie zastrzyki z progesteronu i tez już mam wszędzie zrosty i brzuch mnie boli, ale siniaki na szczęście mam tylko dwa jak trafiłam w naczynko 😒 No ale czego się nie zrobi dla swojego dziecka :)
Gdybyście chciały można lek "przebic" do strzykawek tzw. insulinowek bo one mają mniejsza igłę i ślady też sa mniejsze. Nie wiem jak długo te clexane będę brała, ale gdy już zaczną się mocniejsze siniaki to pewnie będę tak robić.

Do góry