Niedawno natknęłam się gdzieś na wątek o nich i mnóstwo kobiet chwaliło, wiec może coś w tym jest! 40zl to nie fortuna, wiec może warto zainwestować.Dziewczyny, a czytałyście o opaskach sea band? Może macie jakieś doświadczenia albo opinie wśród znajomych? Nie wiem, czy to możliwe żeby coś kosztowało tylko 40 zł i pomagało na mdłości w ciąży
reklama
magdaan
Początkująca w BB
U mnie już wszyscy w rodzinie wiedzą, bo powiedziałam mamie, a ta pleciuga swojemu rodzeństwuMy w ten weekend mówimy rodzicom a Wy już po, czy jeszcze przed chwaleniem się?
Ketchup który jeszcze wczoraj jadłam dziś smakuje mi jak spleśniały jedynie noce są fajne, bo wtedy śpię i nic mi nie jest
Coffe18
Fanka BB :)
Może to jest jakiś patentMi z kolei maz robi i na razie bez siniaków się udaje
Muszę staruszka zagonić
hachette
Dziewczyny z grupy ivf pisały, ze maść borowinowa pomaga na siniaki. Ja robię codziennie zastrzyki z progesteronu i tez już mam wszędzie zrosty i brzuch mnie boli, ale siniaki na szczęście mam tylko dwa jak trafiłam w naczynko No ale czego się nie zrobi dla swojego dzieckaMoże to jest jakiś patent
Muszę staruszka zagonić
Matylda.<3
U mnie wie mąż, mama i przyjaciółka… reszcie powiem najpóźniej jak się da.
wiolaho
U nas powiemy pewnie po 12 tygodniu, po ostatniej stracie jesteśmy dosyć ostrożni i nawet rodziców nie chcemy martwić
Też chciałabym po 12 tyg.ale partner chciałby już całemu światu,więc jest kompromis i po wizycie rodzice i moje dzieci ...reszta po 12 tygodniu.
OlaFasola1234
Ja niestety już porozgadywalam przyjaciółkom, trochę żałuje ale musiałam. Mama wie, ale teściowie jeszcze nie - dowiedzą się w niedziele. Najbardziej cieszę się właśnie z tego jacy oni będą szczęśliwi
Kochane, moja fasolka dzisiaj wchodzi w kolejny tydzień 7+0! Życzymy Wam cudownego, spokojnego weekendu
Kochane, moja fasolka dzisiaj wchodzi w kolejny tydzień 7+0! Życzymy Wam cudownego, spokojnego weekendu
reklama
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Gdybyście chciały można lek "przebic" do strzykawek tzw. insulinowek bo one mają mniejsza igłę i ślady też sa mniejsze. Nie wiem jak długo te clexane będę brała, ale gdy już zaczną się mocniejsze siniaki to pewnie będę tak robić.Dziewczyny z grupy ivf pisały, ze maść borowinowa pomaga na siniaki. Ja robię codziennie zastrzyki z progesteronu i tez już mam wszędzie zrosty i brzuch mnie boli, ale siniaki na szczęście mam tylko dwa jak trafiłam w naczynko No ale czego się nie zrobi dla swojego dziecka
Podziel się: