reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

O kurczę to pakujesz w siebie jeszcze jak się domyślam prolutex ? W listopadzie tamtego roku mialam właśnie przy ciąży mega niski progesteron bo 9 i po prolutexie na 13 wyskoczył ale pamietam ze właśnie bolał po nich brzuch 🫣

Of curse dla dzieciątka wszystko ♥️
Tak, przyjmuję prolutex w iniekcji, duphaston doustnie i cyclogest dopochwowo. Zgadnij w która dziure jako jedyną nie pcham sobie proga 🤡😂
Jak skończą mi się miejsca do zastrzyków to pewnie będzie gorzej bo mój brzuch w ciągu kilku miesięcy przyjął już dziesiątki różnych zastrzyków i mam dużo zrostów ale cóż... byle do celu...
ja tez już musze macać i szukać miejsca bez zrostu, bo jak trafie w zrost to boli jak cholera :(

reklama
Witam sobotę.
My z razem z mężem jak tylko możemy jeździmy do Stowarzyszenia z bezdomnymi zwierzętami i pomagamy jak możemy. Dzisiaj będziemy przerabiać wodę żeby swobodnie można nalać kozą , żeby już nie chodzić po 100m z wiadrami z woda.
te osoby które są tam codziennie to złote osoby, zajmują się zwierzętami jak swoimi własnymi.
Dobro zawsze wraca ❤️

Tak, przyjmuję prolutex w iniekcji, duphaston doustnie i cyclogest dopochwowo. Zgadnij w która dziure jako jedyną nie pcham sobie proga 🤡😂

ja tez już musze macać i szukać miejsca bez zrostu, bo jak trafie w zrost to boli jak cholera :(
Jesteście silne babki ! 💪 Bardzo Was podziwiam. Dla mnie każdy taki zastrzyk byłby ogromnym wyzwaniem.

To prawda. Ja jak czuję, że boli to wycofuję igłę i w inne miejsce kłuje przez co mam 2-3 dziury od jednego zastrzyku. 😅

To prawda. Ja jak czuję, że boli to wycofuję igłę i w inne miejsce kłuje przez co mam 2-3 dziury od jednego zastrzyku. 😅
Faint Omg GIF by Brittany Broski

To bym była ja 😂 przy każdym zastrzyku

Hejka z rana ;) wszystkim życzę miłego dnia, tym co mają wizyty, życzę żeby wszystko było dobrze ;) 😘 a moje pytanko, czy Wy też w ciąży macie tak realistyczne sny? Moje są takie okrutne i realistyczne 😂
Mi się dziś śnił seks z mężem 🤤 chyba był realistyczny po skończył się sennym orgazmem 🤣

W ogóle jestem w pracy, weszłam od rana do sklepu po coś do jedzenia i kupiłam: trzy bułki, wędlinę, almette, serek wiejski, pomidora, dwa jabłka, dwie pomarańcze, banana i krakersy 😂 nie wiem co mnie opętało ale teraz chodzę i pytam czy ktoś nie chce czegoś zjeść żeby mi trochę pomogli się z tym uporać 😂😂😂

reklama
Mi się dziś śnił seks z mężem 🤤 chyba był realistyczny po skończył się sennym orgazmem 🤣

W ogóle jestem w pracy, weszłam od rana do sklepu po coś do jedzenia i kupiłam: trzy bułki, wędlinę, almette, serek wiejski, pomidora, dwa jabłka, dwie pomarańcze, banana i krakersy 😂 nie wiem co mnie opętało ale teraz chodzę i pytam czy ktoś nie chce czegoś zjeść żeby mi trochę pomogli się z tym uporać 😂😂😂
Ja od tygodnia jestem już na zwolnieniu, dlatego że pracuję na magazynie i trzeba dźwigać ciężkie paczki, a ostatnio jak się nadzwigałam to bolał mnie brzuch. Pierwsze zwolnienie dał mi lekarz rodzinny kiedy jej powiedziałam o ciąży o tym bólu brzucha i pokazałam wyniki z beta HCG. Narazie nie wpisywała kodu B, bo to było jeszcze przed potwierdzeniem ciąży.

Do góry