reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

O kurczę to pakujesz w siebie jeszcze jak się domyślam prolutex ? W listopadzie tamtego roku mialam właśnie przy ciąży mega niski progesteron bo 9 i po prolutexie na 13 wyskoczył ale pamietam ze właśnie bolał po nich brzuch 🫣

Of curse dla dzieciątka wszystko ♥️
Tak, przyjmuję prolutex w iniekcji, duphaston doustnie i cyclogest dopochwowo. Zgadnij w która dziure jako jedyną nie pcham sobie proga 🤡😂
Jak skończą mi się miejsca do zastrzyków to pewnie będzie gorzej bo mój brzuch w ciągu kilku miesięcy przyjął już dziesiątki różnych zastrzyków i mam dużo zrostów ale cóż... byle do celu...
ja tez już musze macać i szukać miejsca bez zrostu, bo jak trafie w zrost to boli jak cholera :(

reklama
Witam sobotę.
My z razem z mężem jak tylko możemy jeździmy do Stowarzyszenia z bezdomnymi zwierzętami i pomagamy jak możemy. Dzisiaj będziemy przerabiać wodę żeby swobodnie można nalać kozą , żeby już nie chodzić po 100m z wiadrami z woda.
te osoby które są tam codziennie to złote osoby, zajmują się zwierzętami jak swoimi własnymi.
Dobro zawsze wraca ❤️

Tak, przyjmuję prolutex w iniekcji, duphaston doustnie i cyclogest dopochwowo. Zgadnij w która dziure jako jedyną nie pcham sobie proga 🤡😂

ja tez już musze macać i szukać miejsca bez zrostu, bo jak trafie w zrost to boli jak cholera :(
Jesteście silne babki ! 💪 Bardzo Was podziwiam. Dla mnie każdy taki zastrzyk byłby ogromnym wyzwaniem.

To prawda. Ja jak czuję, że boli to wycofuję igłę i w inne miejsce kłuje przez co mam 2-3 dziury od jednego zastrzyku. 😅

To prawda. Ja jak czuję, że boli to wycofuję igłę i w inne miejsce kłuje przez co mam 2-3 dziury od jednego zastrzyku. 😅
Faint Omg GIF by Brittany Broski

To bym była ja 😂 przy każdym zastrzyku

Hejka z rana ;) wszystkim życzę miłego dnia, tym co mają wizyty, życzę żeby wszystko było dobrze ;) 😘 a moje pytanko, czy Wy też w ciąży macie tak realistyczne sny? Moje są takie okrutne i realistyczne 😂
Mi się dziś śnił seks z mężem 🤤 chyba był realistyczny po skończył się sennym orgazmem 🤣

W ogóle jestem w pracy, weszłam od rana do sklepu po coś do jedzenia i kupiłam: trzy bułki, wędlinę, almette, serek wiejski, pomidora, dwa jabłka, dwie pomarańcze, banana i krakersy 😂 nie wiem co mnie opętało ale teraz chodzę i pytam czy ktoś nie chce czegoś zjeść żeby mi trochę pomogli się z tym uporać 😂😂😂

reklama
Mi się dziś śnił seks z mężem 🤤 chyba był realistyczny po skończył się sennym orgazmem 🤣

W ogóle jestem w pracy, weszłam od rana do sklepu po coś do jedzenia i kupiłam: trzy bułki, wędlinę, almette, serek wiejski, pomidora, dwa jabłka, dwie pomarańcze, banana i krakersy 😂 nie wiem co mnie opętało ale teraz chodzę i pytam czy ktoś nie chce czegoś zjeść żeby mi trochę pomogli się z tym uporać 😂😂😂
Ja od tygodnia jestem już na zwolnieniu, dlatego że pracuję na magazynie i trzeba dźwigać ciężkie paczki, a ostatnio jak się nadzwigałam to bolał mnie brzuch. Pierwsze zwolnienie dał mi lekarz rodzinny kiedy jej powiedziałam o ciąży o tym bólu brzucha i pokazałam wyniki z beta HCG. Narazie nie wpisywała kodu B, bo to było jeszcze przed potwierdzeniem ciąży.

Do góry