reklama
Matylda.<3
Fanka BB :)
progesteron robiłaś?I jeszcze to
Kaala
Kurde , zapomniałamprogesteron robiłaś?
06.03 mialam 22,60
SeasideGirl
Zaangażowana w BB
Mnie kilka godzin po cesarce odowiedziałam cała familia, z babciami, prababciami, szwagrami itp. mimo, że im tego zabroniłam Cesarke wspominam super, już w nocy normalnie chodziłam. Tym razem też będzie cesarka. Syn urodził sie niewykryta w ciazy choroba i nie wiadomo, czy poród sn wtedy by mu mocno nie zagrażał.
Kaala
Dokładnie teraz w pracy co druga osoba choruje. Dlatego rozumiem i sama idę w przyszłym tyg na choroboweJa rodziłam siłami natury i chociaż miałam fajne porody to narazie staram się ich nie wspominać
Dzisiaj zdecydowałam ze idę jak najszybciej na zwolnienie. W mojej pracy codziennie spotykam mnóstwo chorych osób i dzisiaj tego szczególnie doświadczyłam. :-/
Matylda.<3
współczuje. Ja jestem antygosciowa. Nie lubię gości a szczególnie jak dziecko jest malutkie.Mnie kilka godzin po cesarce odowiedziałam cała familia, z babciami, prababciami, szwagrami itp. mimo, że im tego zabroniłam Cesarke wspominam super, już w nocy normalnie chodziłam. Tym razem też będzie cesarka. Syn urodził sie niewykryta w ciazy choroba i nie wiadomo, czy poród sn wtedy by mu mocno nie zagrażał.
123…4
Mcv troszke za wysokie, reszta w normiePodrzucę Wam moje wyniki . Ogarnie ktos
Kaala
Ja się już naczytałam ze to może być początek anemiiMcv troszke za wysokie, reszta w normie
G
guest-1715015400
Gość
nie aplikuje,troszke się zestresowałam nie powiem ze nie ale później czytałam ze może się tak zdarzyć w pierwszym trymestrze ale oczywiście nie zostawię tak tego w sobotę idę na usg to powiem na pewno o tej sytuacji,jeśli było by tak ze do soboty będzie gorzej to będę lecieć od razu do lekarza ale myśle ze nie powinno być gorzej bo to nie jest krew to jest taki normalny śluz tyle ze leciutko zabarwiony na różowo myśle ze nie będzie nic poważnego ale nie będę na pewno bagatelizowaćDla dla spokoju bym skonsultowała. Nie jest to raczej prawidłowy kolor. Może aplikujesz jakieś leki i się podrażniłas?
reklama
123…4
Ja w każdej ciąży mam anemięJa się już naczytałam ze to może być początek anemii
Podziel się: