reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Mnie kilka godzin po cesarce odowiedziałam cała familia, z babciami, prababciami, szwagrami itp. mimo, że im tego zabroniłam 😂 Cesarke wspominam super, już w nocy normalnie chodziłam. Tym razem też będzie cesarka. Syn urodził sie niewykryta w ciazy choroba i nie wiadomo, czy poród sn wtedy by mu mocno nie zagrażał.
Póki co ja tez zawsze mówiłam ze jak będę w ciąży to tylko cesarka 🙈 jakoś sama myśl o tym ze miałabym urodzić siłami natury przyprawia mnie o gęsią skórkę już nawet nie o samo to chodzi ale jak słyszałam niektóre historie porodowe to jakbym horroru słuchała 🙈 boje się tez jak będzie później po porodzie czy wszystko by ładnie wróciło do normy tam w intymnych okolicach 🤰 No ale wiadomo wszystko może sie w głowie zmienić nawet jak teraz jestem na 100 proc przekonana ze chciałabym cesarkę ..

reklama
Ja miałam dwie cesarki ,jestem ciekawa jak będzie teraz,w sumie chyba chciałabym urodzić naturalnie ale zobaczymy czy będę mogła.

Przy następnym 😆 bedziesz robić grupę krwi przeciwciała itd. to oznacz tez to. Jakbyś miała niedokrwistosc poważna, to byś czuła. Ja przy witaminie b12 w wysokości 100 spadalam ze schodów 🙄
jak mi pobierają więcej niż 1 fiolkę to jest problem 😂
Omg ! A wiadomo dlaczego miałaś az taki niedobór ?
Ogólnie ja chodziłam tez na te wlewy witaminowe i brałam 2x B-complex w dość dużych dawkach + te wszystkie witaminy ciążowe. Wiec nie wydaje mi się żebym miała duzy niedobór . No ale kto wie 🤷‍♀️

reklama
Do góry