reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Właśnie był kurier u mnie 🥰🖤

Załączniki

• B5564749-C3A2-4BBE-8FE3-1A0F3F7C9A78.jpeg
    B5564749-C3A2-4BBE-8FE3-1A0F3F7C9A78.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 63
reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Jest zarodek 4 mm z czynnością serca 110/ min co odpowiada 6+1. Termin porodu wg USG to 05.11. założyła kartę ciąży. Powiedziała że musiał wyłapać moment kiedy serduszko zaczynało podejmować pracę i stąd takie tetno bylo wtedy.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera 🙈

Cześć! Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad? 🙂
U mnie dziś dwie kreseczki na teście 🥳 termin wg kalkulatorów 4 listopada

Lista listopadowych mam ♥️

Cześć! Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad? 🙂
U mnie dziś dwie kreseczki na teście 🥳 termin wg kalkulatorów 4 listopada

Lista listopadowych mam ♥️

Dziewczyny ja już po wizycie. Jest zarodek 4 mm z czynnością serca 110/ min co odpowiada 6+1. Termin porodu wg USG to 05.11. założyła kartę ciąży. Powiedziała że musiał wyłapać moment kiedy serduszko zaczynało podejmować pracę i stąd takie tetno bylo wtedy.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera 🙈
Widzisz ! Wiedziałam ❤️ ogromne gratulacje ❤️

ja siedzę w biurze i nic nie robię, spokój cisza, zwykle cały dzień telefon i filmy na Netfixie, także narazie nie wybieram się na L4, w domu bym się bardziej zmęczyła, jakieś sprzątanie czy coś, a tu luzik 😆
Hmmm…Zazdro, to ja odliczam dni do L4.

Normalnie mogłabym góry przenosić, a w pracy, jak tylko siadam do tego okropnego komputera, to mi cycki opadają. Na szczęście wstaję co i rusz na siku.
Nie umiałabym wykonywać takiej roboty no i jest takie ciche odliczanie kierownictwa do mojego L4.

Ja to samo…jestem tak senna, ze zasypiam w sekundę i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka 🤢😴
dołączam się do was indentycznie mam,tylko bym spała a żyć trzeba i wstawać do pracy o 5;30 🙈 ledwo co ogarniam przez to zmęczenie cały czas ziewam i ledwo żyje już się zastanawiałam dziś czy wolnego nie zrobić sobie bo tragicznie z energią a przez to samopoczucie słabe,wczoraj przyjechałam z pracy jedyne co to zrobiłam szybki obiad i spałam od 18 do samego rana 🙈 zasnęłam na sofie w salonie i tylko się przenioslam wieczorem do sypialni.Nie wymiotuje na szczęście ale czuje się strasznie na żołądku,cały czas jakbym coś nie dobrego zjadła i miała wymiotować 🥲 Mam dużą nadzieje ze minie to zmęczenie bo ja nie wiem jak ja dam radę funkcjonować 🙈

Macie też takie uczucie napięcia w podbrzuszu?

Mnie ni to boli, ni to czuję właśnie takie napięcie. Dziś cały dzień w pracy siedziałam z odpiętym guzikiem i otwartym rozporkiem w spodniach.

reklama
Do góry