reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Właśnie był kurier u mnie 🥰🖤

Załączniki

• B5564749-C3A2-4BBE-8FE3-1A0F3F7C9A78.jpeg
    B5564749-C3A2-4BBE-8FE3-1A0F3F7C9A78.jpeg
    1,2 MB · Wyświetleń: 68
reklama
Dziewczyny ja już po wizycie. Jest zarodek 4 mm z czynnością serca 110/ min co odpowiada 6+1. Termin porodu wg USG to 05.11. założyła kartę ciąży. Powiedziała że musiał wyłapać moment kiedy serduszko zaczynało podejmować pracę i stąd takie tetno bylo wtedy.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera 🙈

Cześć! Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad? 🙂
U mnie dziś dwie kreseczki na teście 🥳 termin wg kalkulatorów 4 listopada

Lista listopadowych mam ♥️

Cześć! Czy są już jakieś mamy z terminem na listopad? 🙂
U mnie dziś dwie kreseczki na teście 🥳 termin wg kalkulatorów 4 listopada

Lista listopadowych mam ♥️

Dziewczyny ja już po wizycie. Jest zarodek 4 mm z czynnością serca 110/ min co odpowiada 6+1. Termin porodu wg USG to 05.11. założyła kartę ciąży. Powiedziała że musiał wyłapać moment kiedy serduszko zaczynało podejmować pracę i stąd takie tetno bylo wtedy.
Jeszcze to wszystko do mnie nie dociera 🙈
Widzisz ! Wiedziałam ❤️ ogromne gratulacje ❤️

ja siedzę w biurze i nic nie robię, spokój cisza, zwykle cały dzień telefon i filmy na Netfixie, także narazie nie wybieram się na L4, w domu bym się bardziej zmęczyła, jakieś sprzątanie czy coś, a tu luzik 😆
Hmmm…Zazdro, to ja odliczam dni do L4.

Normalnie mogłabym góry przenosić, a w pracy, jak tylko siadam do tego okropnego komputera, to mi cycki opadają. Na szczęście wstaję co i rusz na siku.
Nie umiałabym wykonywać takiej roboty no i jest takie ciche odliczanie kierownictwa do mojego L4.

Ja to samo…jestem tak senna, ze zasypiam w sekundę i najchętniej nie wychodziłabym z łóżka 🤢😴
dołączam się do was indentycznie mam,tylko bym spała a żyć trzeba i wstawać do pracy o 5;30 🙈 ledwo co ogarniam przez to zmęczenie cały czas ziewam i ledwo żyje już się zastanawiałam dziś czy wolnego nie zrobić sobie bo tragicznie z energią a przez to samopoczucie słabe,wczoraj przyjechałam z pracy jedyne co to zrobiłam szybki obiad i spałam od 18 do samego rana 🙈 zasnęłam na sofie w salonie i tylko się przenioslam wieczorem do sypialni.Nie wymiotuje na szczęście ale czuje się strasznie na żołądku,cały czas jakbym coś nie dobrego zjadła i miała wymiotować 🥲 Mam dużą nadzieje ze minie to zmęczenie bo ja nie wiem jak ja dam radę funkcjonować 🙈

Macie też takie uczucie napięcia w podbrzuszu?

Mnie ni to boli, ni to czuję właśnie takie napięcie. Dziś cały dzień w pracy siedziałam z odpiętym guzikiem i otwartym rozporkiem w spodniach.

reklama
Do góry