reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Tez macie takie nie miłe Panie w labo?

Boże ja zawsze uśmiechnięta i miła a one zawsze z miną…

Podejrzewam ze specjalnie dzisiaj zgubili moja krew 🫣 czeka i czekam.. zawsze wyniki były o 11 a dzisiaj zero.

U mnie mile😊
Liczę że lada moment będą wyniki 🤭 Dziś poniedziałek,może dużo badań,u mnie były tłumy.

reklama
No i są😉
11.03 - 186,12
Dziś -417,49

Załączniki

• 9af97784-bd24-4b41-b0e2-a6e492c45fbf.jpeg
    9af97784-bd24-4b41-b0e2-a6e492c45fbf.jpeg
    36,8 KB · Wyświetleń: 65
Jak ostatnio badałam betę był ładny przyrost (badania robiłam 6 i 08.03), a teraz lipa wynik z 08.03 to 28 973 a robili w sobotę przy przyjęciu czyli 3 dni później i jest 45 877 , słabo przyrosło
Przy tak wielkim wyniku wgl na to nie patrz, masz betę w dziesiątkach tysięcy teraz tylko usg jest ważne.

Tez macie takie nie miłe Panie w labo?

Boże ja zawsze uśmiechnięta i miła a one zawsze z miną…

Podejrzewam ze specjalnie dzisiaj zgubili moja krew 🫣 czeka i czekam.. zawsze wyniki były o 11 a dzisiaj zero.
u mnie mega miłe, jak dziś byłam na badaniu to tylko wojna była bo zarejestrowałam się na godzinę specjalnie on-line opłaciłam i jeden pan przemną a jeden "buc" zaczął krzyczeć że co to ma być że on-line dlaczego bez kolejki wchodzą i powinni stać i jeszcze za rejestrację online powinni na koniec kolejki wywalać XD z jednej strony go rozumiem bo pamiętam jak nie raz sama stałam a przyszli zarejestowani i zamiast 2 wchodziłam 7, ale mógł się też zarejerować online :oo:

Super wiadomość, gratuluję kochana❤️🥰
ja czekam na wypis, USG jednak nie miałam, przyszedł ordynator (ten sam buc co mnie przyjmował) i powiedział że bez sensu jest robić USG po 2 dniach że nic to nie da , cytując "albo się zatrzyma albo ruszy i tak nie mamy na to wpływu ". Więc mam czekać na wizytę u swojego lekarza. Nie wiem jak wytrzymam do piątku, może przerzuce ja na czwartek :-(
Boże skąd się biorą ci lekarze... Normalnie z patelni przywalić to mało 🤦 nigdy nie pojmę takiego zachowania... Przyspiesz ile się da tą wizytę żebyś się nie denerwowała tyle.
Co do bety to przy takich wartościach chyba już wiarygodniejsze jest dobre USG 😉
O kuzwa, zjadłam 1,5 i poleciałam 🤮🤮🤮😐
O rany 😥 może za tłuste te kiełbaski jak na ciążowy żołądek 🙄 chociaż ja nie lepsza. Właśnie wpieprzam bagietkę czosnkowa, co też lekkie nie jest 🤣🤣

Dobra, napisze Wam jeszcze na szybko, że ten mój lekarz jest wspaniały. Bardzo się cieszę, że do niego trafiłam. Miły, konkretny, opanowany. Ma certyfikat fmf, pracuje w szpitalu w którym chce rodzic. Czułam się tam dziś bardzo zaopiekowana.
Dopplera nie włączył, usg też zrobił szybko tyle tylko żeby sprawdzić gdzie ciąża, powiedział, że jak nie trzeba to nie przedłużamy. Wszystko wyjaśnił co gdzie jest, pokazał dokładnie ten migający punkcik 🥰
Co do wyników cytologii powiedział, że na razie się nie przejmujemy i nic nie robimy. Koło 12 tc zrobi cytologie jeszcze raz i zobaczymy. Wzbudził moje zaufanie, plus poszłam do niego z polecenia także całe szczęście, że nie wzięłam leków od tamtego.
Pytałam o leki na ewentualne przeziębienie to mówił, że nasivin, otrivin nie można. Polecił sól morska i inhalacje. Mówił o miodzie, czosnku i innych naturalnych sposobach. Także chyba pola do popisu nie mam w razie co 🤣 dobrze, że jak córka coś przynosi z przedszkola to choruje mąż, a nie ja 😅

reklama
Boże skąd się biorą ci lekarze... Normalnie z patelni przywalić to mało 🤦 nigdy nie pojmę takiego zachowania... Przyspiesz ile się da tą wizytę żebyś się nie denerwowała tyle.
Co do bety to przy takich wartościach chyba już wiarygodniejsze jest dobre USG 😉

O rany 😥 może za tłuste te kiełbaski jak na ciążowy żołądek 🙄 chociaż ja nie lepsza. Właśnie wpieprzam bagietkę czosnkowa, co też lekkie nie jest 🤣🤣
Ja właśnie miałam smaka i proszę 🤷🏼‍♀️😂 długo sie nie nacieszyłam tym smakiem Haha

Do góry