reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Ja właśnie miałam smaka i proszę 🤷🏼‍♀️😂 długo sie nie nacieszyłam tym smakiem Haha
Haha to mi się tak skojarzyło z ostatnią sytuacją jak cieszyłam się, że córka zjadła buraczki. Z dwie godziny później dostała takiego kaszlu, że aż się zrzygala. No, tyle miałam radości z buraczków 🤣

reklama
Mam ostatnie wyniki :-)
Teraz trzymać kciuki by w środę był zarodek i zdrowe serduszko ❤️❤️❤️

Załączniki

• IMG_4159.jpeg
    IMG_4159.jpeg
    62,3 KB · Wyświetleń: 101
  • IMG_4157.jpeg
    IMG_4157.jpeg
    66,9 KB · Wyświetleń: 103
Witam się dziewczyny z Wami dziś ledwo żywa. U nas panuje jelitówka, najpierw jedna córka, w piątek druga a dziś całą noc ja 😔😔 masakra mówię Wam. Gratuluję udanych wizyt i przyrostów bety. I trzymam kciuki za wszystkie nadchodzące ❤️❤️ ja narazie muszę wrócić do żywych .

Cześć! Trzymam kciuki za piękne bety i udane wizyty ❤️
Ja mam pierwszą wizytę dopiero za 15 dni i tak okropnie nie mogę się doczekać. 🥺 Fizycznie wkroczyłam dopiero w fazę nadwrażliwych piersi, raz mnie bolą, raz mnie swędzą i są bardzo opuchnięte, takie ciężkie.
W końcu chyba zawitała do nas wiosna i planuje zostać na dłużej niż 1 dzień 😍
Ja miałam takie ogromne nadzieje na dzisiejszą wiosnę, a przywitała mnie ulewa od rana 🤣
Generalnie byłam u lekarza na początku 5 tygodnia i nie było jeszcze zarodka ale były plamienia. Przepisał duphaston, l4 na dwa tygodnie i do kontroli. Wg kalendarzy internetowych termin między 1-4. Zobaczymy co wyjdzie z tego wszystkiego 🤷‍♀️ To mój pierwszy raz więc generalnie zaczęło się cudownie 🤦‍♀️
Na początku 5 tygodnia to bardzo szybko, zarodek jeszcze miał czas żeby się pojawić 😉 kiedy teraz masz wizytę? Wpisze Cię z terminem na 1.11 po prostu i najwyżej będziemy zmieniać bo wizycie 😉
Mam ostatnie wyniki :-)
Teraz trzymać kciuki by w środę był zarodek i zdrowe serduszko ❤️❤️❤️
Cudownie ❤️ teraz oby do wizyty
Witam się dziewczyny z Wami dziś ledwo żywa. U nas panuje jelitówka, najpierw jedna córka, w piątek druga a dziś całą noc ja 😔😔 masakra mówię Wam. Gratuluję udanych wizyt i przyrostów bety. I trzymam kciuki za wszystkie nadchodzące ❤️❤️ ja narazie muszę wrócić do żywych .
Rany, zdrówka 💪

Ja miałam takie ogromne nadzieje na dzisiejszą wiosnę, a przywitała mnie ulewa od rana 🤣

Na początku 5 tygodnia to bardzo szybko, zarodek jeszcze miał czas żeby się pojawić 😉 kiedy teraz masz wizytę? Wpisze Cię z terminem na 1.11 po prostu i najwyżej będziemy zmieniać bo wizycie 😉

Cudownie ❤️ teraz oby do wizyty

Rany, zdrówka 💪
To moja pierwsza ciąża, trochę taka z zaskoczenia 🤣 Poleciałam do lekarza od razu po tym jak dwa testy wyszły pozytywne a Beta która biegłam robić prywatnie wskazała 1340 🙈
Kolejna wizyta 20.03.

Przydałoby mi się trochę waszych mdłości jakkolwiek to zabrzmi, bo albo to albo będę musiała zainwestować w kłódkę na lodówkę 🤣
U mnie to wygląda tak, że mdłości są ogromne a 30min później robię czystki w lodówce i mam ochotę na jakieś dziwne połączenia, więc mdłości mogą tu nie pomóc 😂🙈❤️

reklama
Do góry