reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Przepraszam, dopiero zauważyłam.. a ja tak wjechałam z buta z moimi dobrymi wiadomościami 🙄
Najważniejsze, że przyrost jest w normie ❤️ poczekaj spokojnie na wizytę. My tu wszystkie wierzymy, że jest dobrze, więc tak będzie 💪
Ale dobrze, ze wyjechałaś przecież trzeba się cieszyć a Ty masz z czego ❤️✊ gratulacje

reklama
Mam wyniki dziewczyny, nie jest dobrze. Przyrost jest w granicach normy tylko 4875.. tydzień temu w poniedziałek było 823…
Nie wiem co robić czuje, ze jest coś nie tak..
Będzie dobrze Kochana! W normie jest, a po 1000 ta beta już tak nie rośnie, przy takiej becie ciąże monitoruje się już na USG, więc weź głęboki wdech i czekaj na spokojnie do wizyty u gina. Nie ma co porównywać swoich wyników, bo ciąża to nie matma i każda z nas ma inny organizm i inaczej to wszystko może wyglądać. Podejrzewam, że właśnie dlatego te normy są takie rozbieżne. ❤️ Razem się wizytujemy 16.03 więc będzie nam raźniej, a też jestem przekonana, że wszystko będzie dobrze! I tego musimy się trzymać! 😘

Tez macie takie nie miłe Panie w labo?

Boże ja zawsze uśmiechnięta i miła a one zawsze z miną…

Podejrzewam ze specjalnie dzisiaj zgubili moja krew 🫣 czeka i czekam.. zawsze wyniki były o 11 a dzisiaj zero.

Jest!!! ❤️🥳 Jest w dobrym miejscu! Miga serduszko! ❤️ Boże co za ulga ❤️ z USG wyszło mi 5+6 i termin na 7.11 🤭

Potem Was nadrobię.
Super wiadomość, gratuluję kochana❤️🥰
ja czekam na wypis, USG jednak nie miałam, przyszedł ordynator (ten sam buc co mnie przyjmował) i powiedział że bez sensu jest robić USG po 2 dniach że nic to nie da , cytując "albo się zatrzyma albo ruszy i tak nie mamy na to wpływu ". Więc mam czekać na wizytę u swojego lekarza. Nie wiem jak wytrzymam do piątku, może przerzuce ja na czwartek :-(

ja czekam na wypis, USG jednak nie miałam, przyszedł ordynator (ten sam buc co mnie przyjmował) i powiedział że bez sensu jest robić USG po 2 dniach że nic to nie da , cytując "albo się zatrzyma albo ruszy i tak nie mamy na to wpływu ". Więc mam czekać na wizytę u swojego lekarza. Nie wiem jak wytrzymam do piątku, może przerzuce ja na czwartek :-(
:-( mocno trzymam kciuki by wszystko skończyło się dobrze…

Ja nie wiem skąd Ci niektórzy lekarze się biorą. Ja po poronieniu tez trafiłam na niesamowitego buca. Wręcz miał pretensje ze przyszłam

A co im kurde szkodziło to usg zrobić, nie lepiej zeby kobieta się stresowała jeszcze dłużej, Boże gdzie my żyjemy.
Kochana tez żyje w stresie do czwartku, to tylko kilka dni, damy radę musimy ❤️

reklama
Jak ostatnio badałam betę był ładny przyrost (badania robiłam 6 i 08.03), a teraz lipa wynik z 08.03 to 28 973 a robili w sobotę przy przyjęciu czyli 3 dni później i jest 45 877 , słabo przyrosło

Do góry