reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Wiem, że to tak łatwo mówić ale spróbuj się uspokoić i zminimalizować stres 😞 Dzisiejszy wynik może nie do końca być miarodajny, skoro ostatnim razem robiłaś badanie tydzień temu, a dodatkowo beta po 1000 mIU/ml może przyrastać już wolniej 😔
Dzięki za wsparcie. Niby to wszystko wiem, ale same wiecie jak to wyglada w rzeczywistości. Jak widzimy, ze czyjeś wyniki są takie a nasze inne wszystko analizujemy, przynajmniej ja tak mam. No nic będę czekać do czwartku, a póki co modlę się by moja kropeczka walczyła 😭❤️

Dzięki za wsparcie. Niby to wszystko wiem, ale same wiecie jak to wyglada w rzeczywistości. Jak widzimy, ze czyjeś wyniki są takie a nasze inne wszystko analizujemy, przynajmniej ja tak mam. No nic będę czekać do czwartku, a póki co modlę się by moja kropeczka walczyła 😭❤️
Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko było w porządku 🥺❤️

reklama
Mam wyniki dziewczyny, nie jest dobrze. Przyrost jest w granicach normy tylko 4875.. tydzień temu w poniedziałek było 823…
Nie wiem co robić czuje, ze jest coś nie tak..
Przepraszam, dopiero zauważyłam.. a ja tak wjechałam z buta z moimi dobrymi wiadomościami 🙄
Najważniejsze, że przyrost jest w normie ❤️ poczekaj spokojnie na wizytę. My tu wszystkie wierzymy, że jest dobrze, więc tak będzie 💪

Do góry