reklama
Kotciara
Moderator
Cudowna wiadomośćJest!!! Jest w dobrym miejscu! Miga serduszko! Boże co za ulga z USG wyszło mi 5+6 i termin na 7.11
Potem Was nadrobię.
OlaFasola1234
Fanka BB :)
gratulacje bardzo się cieszę i czekam na te same wyniki u siebie w środęJest!!! Jest w dobrym miejscu! Miga serduszko! Boże co za ulga z USG wyszło mi 5+6 i termin na 7.11
Potem Was nadrobię.
Kylyyy1408
Dzięki za wsparcie. Niby to wszystko wiem, ale same wiecie jak to wyglada w rzeczywistości. Jak widzimy, ze czyjeś wyniki są takie a nasze inne wszystko analizujemy, przynajmniej ja tak mam. No nic będę czekać do czwartku, a póki co modlę się by moja kropeczka walczyłaWiem, że to tak łatwo mówić ale spróbuj się uspokoić i zminimalizować stres Dzisiejszy wynik może nie do końca być miarodajny, skoro ostatnim razem robiłaś badanie tydzień temu, a dodatkowo beta po 1000 mIU/ml może przyrastać już wolniej
Kotciara
Moderator
Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki aby wszystko było w porządkuDzięki za wsparcie. Niby to wszystko wiem, ale same wiecie jak to wyglada w rzeczywistości. Jak widzimy, ze czyjeś wyniki są takie a nasze inne wszystko analizujemy, przynajmniej ja tak mam. No nic będę czekać do czwartku, a póki co modlę się by moja kropeczka walczyła
OlaFasola1234
@Poziomka6 ej wgl, ZOSTAWIASZ MNIE z naszym terminem co to za 7 listopad
Kimcia
Wspaniała wiadomość!Jest!!! Jest w dobrym miejscu! Miga serduszko! Boże co za ulga z USG wyszło mi 5+6 i termin na 7.11
Potem Was nadrobię.
Matylda.<3
super to mamy praktycznie równo ja 5+5Według aplikacji 5+6
Matylda.<3
mamy ten sam termin super!Jest!!! Jest w dobrym miejscu! Miga serduszko! Boże co za ulga z USG wyszło mi 5+6 i termin na 7.11
Potem Was nadrobię.
reklama
Przepraszam, dopiero zauważyłam.. a ja tak wjechałam z buta z moimi dobrymi wiadomościamiMam wyniki dziewczyny, nie jest dobrze. Przyrost jest w granicach normy tylko 4875.. tydzień temu w poniedziałek było 823…
Nie wiem co robić czuje, ze jest coś nie tak..
Najważniejsze, że przyrost jest w normie poczekaj spokojnie na wizytę. My tu wszystkie wierzymy, że jest dobrze, więc tak będzie
Podziel się: