reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Żebyś wiedziała. Mój potrafi każdego zmęczyć, ze już przed nim ucieka, a z racji gabarytów nie bardzo ma z kim szaleć, bo często nawet właściciele labradorów się boja, bo jest duży 🙄🙈 raz mu się u weterynarza udało pobawić z takim 15kg pieskiem, który przez sekundę się bal, a później kładł się na plecach, żeby ten po nim skakał i go podgryzał za uszami. Psy są czasami komiczne 😂 a jeszcze u nas śnieg pada, to dopiero by było szaleństwo
Moje to leniwe osiołki, szaleją dopiero jak ich zostawimy samych tak to są grzeczne. Ta mała to zadzior i zaczepia ich to ona zawsze ich podgryza za łapki , a one odrazu na plecy się wywalają i rób co chcesz 😂
Ale to prawda ze właściciele innych małych psów się boja żeby nasze się z nimi bawiły 🤭 zawsze pada tekst : popatrz jaki duzy piesek , napewno by Cię zjadł 😂
Tak! Śnieg to dla nich największa frajda 😍

reklama
Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Heeej, gratulacje Kochana ❤️
No to ja wróciłam z bety🙈 wstrzymuje oddech....
To teraz zajmij czymś głowę i czekaj spokojnie na wyniki a my tu wszystkie trzymamy kciuki 🤞🤞

Dziewczyny czy któraś z Was która dodatkowo przyjmuje progesteron zauważyła u siebie nasilenie objawów? ja mam wrażenie że odkąd przyjmuje luteinę to moje mdłości osiągnęły apogeum 😱 chyba że to zwykły zbieg okoliczność

Heeej, gratulacje Kochana ❤️

To teraz zajmij czymś głowę i czekaj spokojnie na wyniki a my tu wszystkie trzymamy kciuki 🤞🤞

Dziewczyny czy któraś z Was która dodatkowo przyjmuje progesteron zauważyła u siebie nasilenie objawów? ja mam wrażenie że odkąd przyjmuje luteinę to moje mdłości osiągnęły apogeum 😱 chyba że to zwykły zbieg okoliczność
ja przyjmuje duphaston i luteinę również sobie aplikuje, i nie mam nasilenia objawów. W zasadzie nadal zero mdłości.

reklama
Do góry