reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

witaj w klubie. Pobudka 4 i teraz leżę 😂
Tez bym na betę chętnie skoczyła sprawdzić czy wszystko ok… ale nie mam za bardzo z kim dzieci zostawić.. chyba ze pojadę o 7 i wcisnę guzik „dla ciężarnych” i będę wcześniej obsłużona 😅
Cały czas się zastanawiam od kiedy można z tego korzystać..

Witam Kochana 😘
Też leżę....coraz pojechała do Warszawy na wycieczkę,syn jeszcze śpi ....chłop w pracy ,mróz za oknem ...a ja chyba ogarnę się i pojadę na 7 bo co tu robić 🤣

reklama
Hej, oczywiście, że warto iść do lekarza.
Zasada jest taka, to nie komórka ma czekać na plemniki, tylko plemniki na komórkę 🙂.
Miło Cię poznać💚.

P.S. No ja od miziania w ciążę nie zaszłam.
Za to seks pomógł, widzę, że Wy też na mizianiu nie poprzestaliście 😁.
To przez tego bociana mówię Ci 🤭

Jezu ja się czuje jak zombiak , zasnąć nie mogę a przed 5 trzeba wstawać do pracy 🤦‍♀️
Ja to mam takie zachcianki ze szok : ostatnio był Chińczyk , wczoraj kebab , No i oczywiście słodycze , boże 🐷 piłam liptona ice tea , gdzie ja zawsze tylko wodę No i cola zero 🤷‍♀️
Mdłości mam tylko rano przed śniadaniem , jak już zjem to jest wszystko ok
Mokro mam cały czas 🤭

Jezu ja się czuje jak zombiak , zasnąć nie mogę a przed 5 trzeba wstawać do pracy 🤦‍♀️
Ja to mam takie zachcianki ze szok : ostatnio był Chińczyk , wczoraj kebab , No i oczywiście słodycze , boże 🐷 piłam liptona ice tea , gdzie ja zawsze tylko wodę No i cola zero 🤷‍♀️
Mdłości mam tylko rano przed śniadaniem , jak już zjem to jest wszystko ok
Mokro mam cały czas 🤭
Ja tez jakoś nie mogłam zasnąć wczoraj, ale za to jak już zapadnę w sen, to jak w zimowy 😂 u mnie w pierwszej ciąży królowała chałka z dżemem i właśnie wczoraj sobie kupiłam 🥹

Chałka to mój hit ciążowy, a kiedy przychodzi wstręt do kawy to jeszcze kakałko 😂🥹 pewnie wpadaj, duża kupiłam 🫢
Tak !! Kakałko pasuje do niej idealnie ! 😍
Zwalniam się z pracy i jadę
driving lauren conrad GIF by The Hills

reklama
Ale by miśki szalały razem ! 😍
Żebyś wiedziała. Mój potrafi każdego zmęczyć, ze już przed nim ucieka, a z racji gabarytów nie bardzo ma z kim szaleć, bo często nawet właściciele labradorów się boja, bo jest duży 🙄🙈 raz mu się u weterynarza udało pobawić z takim 15kg pieskiem, który przez sekundę się bal, a później kładł się na plecach, żeby ten po nim skakał i go podgryzał za uszami. Psy są czasami komiczne 😂 a jeszcze u nas śnieg pada, to dopiero by było szaleństwo 😅

Do góry