reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Żebyś wiedziała. Mój potrafi każdego zmęczyć, ze już przed nim ucieka, a z racji gabarytów nie bardzo ma z kim szaleć, bo często nawet właściciele labradorów się boja, bo jest duży 🙄🙈 raz mu się u weterynarza udało pobawić z takim 15kg pieskiem, który przez sekundę się bal, a później kładł się na plecach, żeby ten po nim skakał i go podgryzał za uszami. Psy są czasami komiczne 😂 a jeszcze u nas śnieg pada, to dopiero by było szaleństwo
Moje to leniwe osiołki, szaleją dopiero jak ich zostawimy samych tak to są grzeczne. Ta mała to zadzior i zaczepia ich to ona zawsze ich podgryza za łapki , a one odrazu na plecy się wywalają i rób co chcesz 😂
Ale to prawda ze właściciele innych małych psów się boja żeby nasze się z nimi bawiły 🤭 zawsze pada tekst : popatrz jaki duzy piesek , napewno by Cię zjadł 😂
Tak! Śnieg to dla nich największa frajda 😍

reklama
Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Heeej, gratulacje Kochana ❤️
No to ja wróciłam z bety🙈 wstrzymuje oddech....
To teraz zajmij czymś głowę i czekaj spokojnie na wyniki a my tu wszystkie trzymamy kciuki 🤞🤞

Dziewczyny czy któraś z Was która dodatkowo przyjmuje progesteron zauważyła u siebie nasilenie objawów? ja mam wrażenie że odkąd przyjmuje luteinę to moje mdłości osiągnęły apogeum 😱 chyba że to zwykły zbieg okoliczność

Heeej, gratulacje Kochana ❤️

To teraz zajmij czymś głowę i czekaj spokojnie na wyniki a my tu wszystkie trzymamy kciuki 🤞🤞

Dziewczyny czy któraś z Was która dodatkowo przyjmuje progesteron zauważyła u siebie nasilenie objawów? ja mam wrażenie że odkąd przyjmuje luteinę to moje mdłości osiągnęły apogeum 😱 chyba że to zwykły zbieg okoliczność
ja przyjmuje duphaston i luteinę również sobie aplikuje, i nie mam nasilenia objawów. W zasadzie nadal zero mdłości.

reklama
Do góry