Ja też xD.Dziekuje za jej rady
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też xD.Dziekuje za jej rady
Haha też o tym słyszałam, jeszcze nie sprawdzałam na sobie, ale zapewne będzie okazja!To w razie, gdyby się pojawiły, wiesz co robić .
Sperma ojca dziecka ponoć działa cuda xD.
Mamę Ginekolog widzę, że niektóre śledzą, to pewnie wiedzą, o czym piszę xD.
Gratulacje Kochana! mam ten sam termin byłam tydzień temu na wizycie i był tylko pęcherzyk. Na kolejną idę 16.03 i najchętniej magicznymi mocami przyspieszyłabym czas!Hejka
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres i mam zonka życia
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Co to za „o ile”, musi byćTeż lubię mieć wszystko uporządkowane, więc zakupie go. Chociaż to będę miała pod kontrolą. Po wizycie wrzucam do koszyka o ile wszystko będzie dobrze
Hej, oczywiście, że warto iść do lekarza.Hejka
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres i mam zonka życia
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Niestety wiem, że może być różnie. Próbuje zachować spokój i nawet afirmuje pozytywne rzeczy, ale z tyłu głowy pojawia się taki cichutki głosik, który czasem się odzywa mówiąc, że wcale nie musi być. Ogólnie myśle pozytywnie, nie zadręczam się, bo przecież nie mam teraz na nic wpływuCo to za „o ile”, musi być
I bardzo dobrze: myślimy pozytywnie, przyciągamy dobre rzeczy i wszystko będzie super. Niczym się nie stresujemyNiestety wiem, że może być różnie. Próbuje zachować spokój i nawet afirmuje pozytywne rzeczy, ale z tyłu głowy pojawia się taki cichutki głosik, który czasem się odzywa mówiąc, że wcale nie musi być. Ogólnie myśle pozytywnie, nie zadręczam się, bo przecież nie mam teraz na nic wpływu
witaj w klubie. Pobudka 4 i teraz leżęZnowu to samo pobudka 4i uwaga pierwszy raz wstałam w nocy siusiu 1:30 a właściwie to dwa bo 4 to jeszcze noc.
Dziś jadę na betę.Wczoraj rano miałam ostatnie brązowe kropelki i narazie już nic uf....za to brzuch wzdęty że ciasno mi e spodniach i pojawiło się więcej śluzu....skoro dochodzą objawy to może beta też będzie ładna