reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Gratulacje Kochana! ❤️ mam ten sam termin byłam tydzień temu na wizycie i był tylko pęcherzyk. Na kolejną idę 16.03 i najchętniej magicznymi mocami przyspieszyłabym czas! 🙂

Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
Hej, oczywiście, że warto iść do lekarza.
Zasada jest taka, to nie komórka ma czekać na plemniki, tylko plemniki na komórkę 🙂.
Miło Cię poznać💚.

P.S. No ja od miziania w ciążę nie zaszłam.
Za to seks pomógł, widzę, że Wy też na mizianiu nie poprzestaliście 😁.

Co to za „o ile”, musi być 😘
Niestety wiem, że może być różnie. Próbuje zachować spokój i nawet afirmuje pozytywne rzeczy, ale z tyłu głowy pojawia się taki cichutki głosik, który czasem się odzywa mówiąc, że wcale nie musi być. Ogólnie myśle pozytywnie, nie zadręczam się, bo przecież nie mam teraz na nic wpływu🙂

Niestety wiem, że może być różnie. Próbuje zachować spokój i nawet afirmuje pozytywne rzeczy, ale z tyłu głowy pojawia się taki cichutki głosik, który czasem się odzywa mówiąc, że wcale nie musi być. Ogólnie myśle pozytywnie, nie zadręczam się, bo przecież nie mam teraz na nic wpływu🙂
I bardzo dobrze: myślimy pozytywnie, przyciągamy dobre rzeczy i wszystko będzie super. Niczym się nie stresujemy 😘

Znowu to samo pobudka 4🤦i uwaga pierwszy raz wstałam w nocy siusiu 1:30 a właściwie to dwa bo 4 to jeszcze noc🙈.
Dziś jadę na betę.Wczoraj rano miałam ostatnie brązowe kropelki i narazie już nic uf....za to brzuch wzdęty że ciasno mi e spodniach i pojawiło się więcej śluzu....skoro dochodzą objawy to może beta też będzie ładna😁🥹

reklama
Znowu to samo pobudka 4🤦i uwaga pierwszy raz wstałam w nocy siusiu 1:30 a właściwie to dwa bo 4 to jeszcze noc🙈.
Dziś jadę na betę.Wczoraj rano miałam ostatnie brązowe kropelki i narazie już nic uf....za to brzuch wzdęty że ciasno mi e spodniach i pojawiło się więcej śluzu....skoro dochodzą objawy to może beta też będzie ładna😁🥹
witaj w klubie. Pobudka 4 i teraz leżę 😂
Tez bym na betę chętnie skoczyła sprawdzić czy wszystko ok… ale nie mam za bardzo z kim dzieci zostawić.. chyba ze pojadę o 7 i wcisnę guzik „dla ciężarnych” i będę wcześniej obsłużona 😅
Cały czas się zastanawiam od kiedy można z tego korzystać..

Do góry