reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

witaj w klubie. Pobudka 4 i teraz leżę 😂
Tez bym na betę chętnie skoczyła sprawdzić czy wszystko ok… ale nie mam za bardzo z kim dzieci zostawić.. chyba ze pojadę o 7 i wcisnę guzik „dla ciężarnych” i będę wcześniej obsłużona 😅
Cały czas się zastanawiam od kiedy można z tego korzystać..

Witam Kochana 😘
Też leżę....coraz pojechała do Warszawy na wycieczkę,syn jeszcze śpi ....chłop w pracy ,mróz za oknem ...a ja chyba ogarnę się i pojadę na 7 bo co tu robić 🤣

reklama
Hej, oczywiście, że warto iść do lekarza.
Zasada jest taka, to nie komórka ma czekać na plemniki, tylko plemniki na komórkę 🙂.
Miło Cię poznać💚.

P.S. No ja od miziania w ciążę nie zaszłam.
Za to seks pomógł, widzę, że Wy też na mizianiu nie poprzestaliście 😁.
To przez tego bociana mówię Ci 🤭

Jezu ja się czuje jak zombiak , zasnąć nie mogę a przed 5 trzeba wstawać do pracy 🤦‍♀️
Ja to mam takie zachcianki ze szok : ostatnio był Chińczyk , wczoraj kebab , No i oczywiście słodycze , boże 🐷 piłam liptona ice tea , gdzie ja zawsze tylko wodę No i cola zero 🤷‍♀️
Mdłości mam tylko rano przed śniadaniem , jak już zjem to jest wszystko ok
Mokro mam cały czas 🤭

Jezu ja się czuje jak zombiak , zasnąć nie mogę a przed 5 trzeba wstawać do pracy 🤦‍♀️
Ja to mam takie zachcianki ze szok : ostatnio był Chińczyk , wczoraj kebab , No i oczywiście słodycze , boże 🐷 piłam liptona ice tea , gdzie ja zawsze tylko wodę No i cola zero 🤷‍♀️
Mdłości mam tylko rano przed śniadaniem , jak już zjem to jest wszystko ok
Mokro mam cały czas 🤭
Ja tez jakoś nie mogłam zasnąć wczoraj, ale za to jak już zapadnę w sen, to jak w zimowy 😂 u mnie w pierwszej ciąży królowała chałka z dżemem i właśnie wczoraj sobie kupiłam 🥹

Chałka to mój hit ciążowy, a kiedy przychodzi wstręt do kawy to jeszcze kakałko 😂🥹 pewnie wpadaj, duża kupiłam 🫢
Tak !! Kakałko pasuje do niej idealnie ! 😍
Zwalniam się z pracy i jadę
driving lauren conrad GIF by The Hills

reklama
Ale by miśki szalały razem ! 😍
Żebyś wiedziała. Mój potrafi każdego zmęczyć, ze już przed nim ucieka, a z racji gabarytów nie bardzo ma z kim szaleć, bo często nawet właściciele labradorów się boja, bo jest duży 🙄🙈 raz mu się u weterynarza udało pobawić z takim 15kg pieskiem, który przez sekundę się bal, a później kładł się na plecach, żeby ten po nim skakał i go podgryzał za uszami. Psy są czasami komiczne 😂 a jeszcze u nas śnieg pada, to dopiero by było szaleństwo 😅

Do góry