reklama
To w razie, gdyby się pojawiły, wiesz co robić .Ja mdłości na razie nie mam. Ostatnio tylko nie mogłam dokończyć kanapek z jajkiem.
A zaraz przyjdzie pizza na mecz
Sperma ojca dziecka ponoć działa cuda xD.
Mamę Ginekolog widzę, że niektóre śledzą, to pewnie wiedzą, o czym piszę xD.
BP190
Fanka BB :)
Hejka
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres i mam zonka życia
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres i mam zonka życia
Termin na 04.11
Załączniki
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Dziekuje za jej radyTo w razie, gdyby się pojawiły, wiesz co robić .
Sperma ojca dziecka ponoć działa cuda xD.
Mamę Ginekolog widzę, że niektóre śledzą, to pewnie wiedzą, o czym piszę xD.
OlaFasola1234
czeeeeesc, gratulacje i witaj w gronie listopadowych mamusiekHejka
Termin na 04.11
Jeśli chcesz iść do gina, to jasne ze możesz iść! Ja ostatnia miesiączkę miałam 29.01, termin 04.11 (wiec prawie identycznie jak Ty) i wizytę mam na 15.03, z nadzieją ze już zobaczę bicie serduszka.
Jeśli nie robiłaś badań w laboratorium, to warto zebys nawet przed wizyta zrobiła sobie progesteron i beteHCG. Jak zrobisz, to pochwal sie nam!
BP190
Dziękujęczeeeeesc, gratulacje i witaj w gronie listopadowych mamusiek
Jeśli chcesz iść do gina, to jasne ze możesz iść! Ja ostatnia miesiączkę miałam 29.01, termin 04.11 (wiec prawie identycznie jak Ty) i wizytę mam na 15.03, z nadzieją ze już zobaczę bicie serduszka.
Jeśli nie robiłaś badań w laboratorium, to warto zebys nawet przed wizyta zrobiła sobie progesteron i beteHCG. Jak zrobisz, to pochwal sie nam!
To moja druga ciąża, na pokładzie 1,5 roczniak jeszcze karmię piersią, więc już całkiem jestem zdziwiona, że tak szybko się udało
Co do bety… chyba sobie podaruję, co ma być to będzie. W poprzedniej ciąży od razu latałam na bety, teraz chcę dać sobie spokój
A co do gina. Ja mam umówiona wizytę na 17.03, to wychodziłoby, że 7 tydzien, wiec na pewno byłoby juz bicie serduszka. W poprzedniej ciąży bicie serca ujrzałam w 6 t 4 d.
Ale mnie korci, żeby pójść jeszcze w tym tygodniu to byłby 6 tydzien. Jak myślicie?
Ja mam ten sam termin i idę jutroDziękuję
To moja druga ciąża, na pokładzie 1,5 roczniak jeszcze karmię piersią, więc już całkiem jestem zdziwiona, że tak szybko się udało
Co do bety… chyba sobie podaruję, co ma być to będzie. W poprzedniej ciąży od razu latałam na bety, teraz chcę dać sobie spokój
A co do gina. Ja mam umówiona wizytę na 17.03, to wychodziłoby, że 7 tydzien, wiec na pewno byłoby juz bicie serduszka. W poprzedniej ciąży bicie serca ujrzałam w 6 t 4 d.
Ale mnie korci, żeby pójść jeszcze w tym tygodniu to byłby 6 tydzien. Jak myślicie?
Gratulacje i witamy
BP190
Ooo Na która godzinę masz wizytę?! daj koniecznie znaka, co tam zobaczyłaś, bo wtedy i ja znajdę ginekologa, choćby spod ziemi, byleby przyjął jeszcze w tym tygodniuJa mam ten sam termin i idę jutro
Gratulacje i witamy
15¹⁵. Ja się na nic nie nastawiam, chciałabym po prostu pęcherzyk w macicy. Jak zobaczę zarodek będę skakać z radości, ale to wizyta NFZ, słaby sprzęt, więc z dystansem. Wizytę u mojego prowadzącego mam 13.03, liczę wtedy na serduszko, bo w poprzedniej ciąży wtedy już biłoOoo Na która godzinę masz wizytę?! daj koniecznie znaka, co tam zobaczyłaś, bo wtedy i ja znajdę ginekologa, choćby spod ziemi, byleby przyjął jeszcze w tym tygodniu
reklama
Biankus
Też lubię mieć wszystko uporządkowane, więc zakupie go. Chociaż to będę miała pod kontrolą. Po wizycie wrzucam do koszyka o ile wszystko będzie dobrzeMi się bardzo spodobał, bo są takie podstawowe informacje ciążowe, miejsca na zapiski, daty wizyt, no i wszystko super uporządkowane dzięki temu miałam. Jak jechałam do szpitala to miałam pewność, że wszystko mam.
Generalnie przeżyjesz bez tego, wiadomo, ale jest to fajny gadżet
Ja kupiłam na olx, babka sprzedawała zdublowany prezent, więc wyszło trochę taniej.
Podziel się: