reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Ja mdłości na razie nie mam. Ostatnio tylko nie mogłam dokończyć kanapek z jajkiem. 😅
A zaraz przyjdzie pizza na mecz 😁

reklama
Ja mdłości na razie nie mam. Ostatnio tylko nie mogłam dokończyć kanapek z jajkiem. 😅
A zaraz przyjdzie pizza na mecz 😁
To w razie, gdyby się pojawiły, wiesz co robić 🙃.
Sperma ojca dziecka ponoć działa cuda xD.

Mamę Ginekolog widzę, że niektóre śledzą, to pewnie wiedzą, o czym piszę xD.

Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?

Załączniki

• 8E817A66-698D-48BB-B44F-CBCC3CF29F2E.jpeg
    8E817A66-698D-48BB-B44F-CBCC3CF29F2E.jpeg
    1 MB · Wyświetleń: 84
Hejka 👋
W poniedziałek zrobiłam testy i…. Jestem w szoku 🙈 planowaliśmy, ale wydawało mi się, że ten cykl nie będę brała na poważnie, bo w dni w których miała byc owulacja, to nie było kizi mizi. A było w dni, w które myślałam, że eeee, za chwile bedzie okres 🙈 i mam zonka życia 😃
Termin na 04.11
Ostatnia miesiaczka 28.01.
Chciałabym już iść do gin, tylko czy warto?
czeeeeesc, gratulacje i witaj w gronie listopadowych mamusiek ❤️
Jeśli chcesz iść do gina, to jasne ze możesz iść! Ja ostatnia miesiączkę miałam 29.01, termin 04.11 (wiec prawie identycznie jak Ty) i wizytę mam na 15.03, z nadzieją ze już zobaczę bicie serduszka.
Jeśli nie robiłaś badań w laboratorium, to warto zebys nawet przed wizyta zrobiła sobie progesteron i beteHCG. Jak zrobisz, to pochwal sie nam! 🥰

czeeeeesc, gratulacje i witaj w gronie listopadowych mamusiek ❤️
Jeśli chcesz iść do gina, to jasne ze możesz iść! Ja ostatnia miesiączkę miałam 29.01, termin 04.11 (wiec prawie identycznie jak Ty) i wizytę mam na 15.03, z nadzieją ze już zobaczę bicie serduszka.
Jeśli nie robiłaś badań w laboratorium, to warto zebys nawet przed wizyta zrobiła sobie progesteron i beteHCG. Jak zrobisz, to pochwal sie nam! 🥰
Dziękuję ❤️
To moja druga ciąża, na pokładzie 1,5 roczniak 😄 jeszcze karmię piersią, więc już całkiem jestem zdziwiona, że tak szybko się udało 🧐
Co do bety… chyba sobie podaruję, co ma być to będzie. W poprzedniej ciąży od razu latałam na bety, teraz chcę dać sobie spokój 😚
A co do gina. Ja mam umówiona wizytę na 17.03, to wychodziłoby, że 7 tydzien, wiec na pewno byłoby juz bicie serduszka. W poprzedniej ciąży bicie serca ujrzałam w 6 t 4 d.
Ale mnie korci, żeby pójść jeszcze w tym tygodniu 🥶 to byłby 6 tydzien. Jak myślicie?

Dziękuję ❤️
To moja druga ciąża, na pokładzie 1,5 roczniak 😄 jeszcze karmię piersią, więc już całkiem jestem zdziwiona, że tak szybko się udało 🧐
Co do bety… chyba sobie podaruję, co ma być to będzie. W poprzedniej ciąży od razu latałam na bety, teraz chcę dać sobie spokój 😚
A co do gina. Ja mam umówiona wizytę na 17.03, to wychodziłoby, że 7 tydzien, wiec na pewno byłoby juz bicie serduszka. W poprzedniej ciąży bicie serca ujrzałam w 6 t 4 d.
Ale mnie korci, żeby pójść jeszcze w tym tygodniu 🥶 to byłby 6 tydzien. Jak myślicie?
Ja mam ten sam termin i idę jutro 🤭
Gratulacje i witamy ❤️

Ooo ❤️ Na która godzinę masz wizytę?! 😃 daj koniecznie znaka, co tam zobaczyłaś, bo wtedy i ja znajdę ginekologa, choćby spod ziemi, byleby przyjął jeszcze w tym tygodniu 😎
15¹⁵. Ja się na nic nie nastawiam, chciałabym po prostu pęcherzyk w macicy. Jak zobaczę zarodek będę skakać z radości, ale to wizyta NFZ, słaby sprzęt, więc z dystansem. Wizytę u mojego prowadzącego mam 13.03, liczę wtedy na serduszko, bo w poprzedniej ciąży wtedy już biło 😊

reklama
Mi się bardzo spodobał, bo są takie podstawowe informacje ciążowe, miejsca na zapiski, daty wizyt, no i wszystko super uporządkowane dzięki temu miałam. Jak jechałam do szpitala to miałam pewność, że wszystko mam.
Generalnie przeżyjesz bez tego, wiadomo, ale jest to fajny gadżet 😁
Ja kupiłam na olx, babka sprzedawała zdublowany prezent, więc wyszło trochę taniej.
Też lubię mieć wszystko uporządkowane, więc zakupie go. Chociaż to będę miała pod kontrolą.😁 Po wizycie wrzucam do koszyka o ile wszystko będzie dobrze 🙂

Do góry