reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
ja miałam iść w tym miesiącu do szpitala na badania dotyczące niepłodności. 😂 mąż był zapisany w przyszłym tyg na badanie nasienia.
My ogólnie od listopada robiliśmy badania stricte pod in vitro🫢. Podejrzenie było ze strony lekarza o słabe nasienie, a okazało się turbo dobre.
Bardzo często tak jest, że pary mają zaczynać leczenie albo już podchodzić do procedur, a nagle wydarza się cud 🥰 cudownie dziewczyny, że Wam się tak udało!
Też o tym tak pomyślałam😊.
I nie wybrzydzam, że listopad, że jesień.
Biorę, jak leci.
Gratulacje i niech głowa odpoczywa! 🫶🏻😍
Ooo tak, teraz mi jest ten psychiczny odpoczynek potrzebny💚✊🏼.

Ja zawsze chciałam miec dziewczynke, lepiej się dogaduje z dziewczynami :D mój mąż woli chłopaka, moja mama tez (niespełnione marzenie hehe) ALE aktualnie naprawdę wszystko mi jedno, byle wszystko udało się z tą ciąża i dzieciak był zdrowy 🤍 o nic więcej nie proszę

reklama
Do góry