reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰

A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰
Nam to bez różnicy, najważniejsze żeby wszystko było ok 🥰 ale gdzieś tam podświadomie czuje że to będzie dziewczynka

Wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe, ale jeśli ten warunek zostanie spełniony to marzę o drugiej dziewczynce 🥰

Cześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początek :( Nie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas 🥹❤️ ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno ❤️
Straszne zawirowanie i bardzo się boje co z tego będzie. Beta wyglądała tak :
23.02 - 17
25.02 - 36,21( przyrost 118%)
27.02 - 52,52 ( przyrost tylko 39,7%)
01.02 - 78,94 ( przyrost 64% granica normy)
03.03 - 219,9 (przyrost 170%)
Mam taki mętlik w głowie, ze nie wiem co myśleć.
Proga badałam 23.02 był 60
W poniedziałek 27.02 był 56

Zawsze marzyłam o córce ❤️ ale wiadomo ze oszaleje na punkcie czy to dziewczynki czy chłopca ❤️

Cześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początek :( Nie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas 🥹❤️ ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno ❤️
23.02 - 17
Trzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrze 🙏❤️ na kiedy umówiłaś wizytę?

23.02 - 17
Trzymam kciuki ✊ i wierzę, że w listopadzie wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami ❤️
Będziesz jeszcze powtarzała betę?

Trzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrze 🙏❤️ na kiedy umówiłaś wizytę?
W szpitalu ( leżałam 2 dni z powodu bólu jajnika i tego niskiego przyrostu bety) polecili mi za 2 tygodnie. Ale ja chce zaraz jakoś na początku tygodnia, dziś nie udało mi się dodzwonić do ginekologa :( ale będę dzwonić z samego rana w poniedziałek. Może uda mi się na środę. Sprawdzę tez jeszcze raz betę, bo tak strasznie się boje CP.. wiem, ze objawy tego sa podobne.

reklama
Do góry