reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰

A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰
Nam to bez różnicy, najważniejsze żeby wszystko było ok 🥰 ale gdzieś tam podświadomie czuje że to będzie dziewczynka

Wiadomo, że najważniejsze aby było zdrowe, ale jeśli ten warunek zostanie spełniony to marzę o drugiej dziewczynce 🥰

Cześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początek :( Nie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas 🥹❤️ ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno ❤️
Straszne zawirowanie i bardzo się boje co z tego będzie. Beta wyglądała tak :
23.02 - 17
25.02 - 36,21( przyrost 118%)
27.02 - 52,52 ( przyrost tylko 39,7%)
01.02 - 78,94 ( przyrost 64% granica normy)
03.03 - 219,9 (przyrost 170%)
Mam taki mętlik w głowie, ze nie wiem co myśleć.
Proga badałam 23.02 był 60
W poniedziałek 27.02 był 56

Zawsze marzyłam o córce ❤️ ale wiadomo ze oszaleje na punkcie czy to dziewczynki czy chłopca ❤️

Cześć dziewczyny, póki co jeszcze się tutaj mało udzielam, bo u mnie bardzo słaby początek :( Nie wiem co z tego będzie, ale proszę trzymajcie kciuki za Nas 🥹❤️ ja trzymam za was wszystkie bardzo mocno ❤️
23.02 - 17
Trzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrze 🙏❤️ na kiedy umówiłaś wizytę?

23.02 - 17
Trzymam kciuki ✊ i wierzę, że w listopadzie wszystkie będziemy szczęśliwymi mamami ❤️
Będziesz jeszcze powtarzała betę?

Trzymam kciuki i z całego serca wierzę, że jest dobrze 🙏❤️ na kiedy umówiłaś wizytę?
W szpitalu ( leżałam 2 dni z powodu bólu jajnika i tego niskiego przyrostu bety) polecili mi za 2 tygodnie. Ale ja chce zaraz jakoś na początku tygodnia, dziś nie udało mi się dodzwonić do ginekologa :( ale będę dzwonić z samego rana w poniedziałek. Może uda mi się na środę. Sprawdzę tez jeszcze raz betę, bo tak strasznie się boje CP.. wiem, ze objawy tego sa podobne.

reklama
Do góry