Mam taką pracę, że dziś nadreptałam 1,62 km, a pewnie realnie więcej, bo telefonu cały czas przy sobie nie mam. Pewnie ok.2,5 km zrobiłam.Jak dajecie radę ze zmęczeniem? ja coraz gorzej funkcjonuje, mogłabym spać cały dzień a czasami jak wstaje z łóżka to w głowie mi się kręci i słabo mi... jak radzicie sobie w pracy? ja mam zwolnienie do środy, wstępnie chciałam w czwartek wrócić do pracy ale tak fatalnie się czuje że nie wiem jak to pogodzic
Przyznam, że dawno tak intensywnego dnia nie miałam i czułam już o 12, że ciągnie mnie brzuch. Potem się w myślach strofowałam.
Po prostu na poniedziałek wypisałam urlop, a we wtorek planuję dupen klapen przed kompem.
Ooo super, to będziemy się czasem konsultować w sprawach jedzenia.Dobre podejście ja w pierwszej ciąży przytyłam 20 kg, co prawda pol roku po ciąży już po tych kg śladu nie było ale teraz chciałabym jednak mniej przytyć z racji tego że jestem z wykształcenia dietetykiem to mam pewne "odchyły zawodowe" i wydaje mi się że staram się dość zdrowo odżywiać (chociaż czekolada i chipsy to moje słabości)
Przyznam, że jutro robię spaghetti, ale z makaronem z ciecierzycy.
Spaghetti na passacie bez jakichś torebek i innych sztucznych wzmacniaczy smaku.
Ciąży chciałabym przytyć ok.10-12 kg.