reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰
Ja zawsze mówiłam że chciała bym pierwszego chłopca a jak przyszło co do czego to bardzo chciałabym dziewczynkę 😜 mój facet też marzy o córeczce ale wiadomo jak będzie chłopiec to tak samo będziemy się cieszyć.Zawsze jak myśle o dzidzi to widzę w głowie dziewczynkę z dużymi brązowymi oczkami i ciemnymi włoskami 🤣 taak już nawet mam wizualizacje w głowie jak może wyglądać jak się urodzi 😆🤰

reklama
Ja już kupiłam kilka ubranek i skarpetusie 😍 Ale…ja to jestem taka matka wariatka i przy każdej ciąży tak szaleje 🤷🏼‍♀️😂 Dzisiaj mi przyszedł taki miś na wyjście ze szpitala 🐻
Ja jedyne co kupiłam to malutkie buciki bo chce dać rodzicą w prezencie jak przyjdzie na to czas 🥰 jeszcze przykleje usg na tą część pudełka gdzie się otwiera i ładną kokardką zawinę ❤️

Nie dodało zdjęcia 🙈

Załączniki

• IMG_0539.jpeg
    IMG_0539.jpeg
    97,1 KB · Wyświetleń: 96
Dziewczyny, według dzisiejszych wyników zostaję z Wami🥹.

Nam jest obojętna płeć, byle dziecko zdrowe.

W ogóle napiszę Wam, że mieliśmy mieć wizytę w poradni niepłodności. Byliśmy umówieni w tym miesiącu.
ja miałam iść w tym miesiącu do szpitala na badania dotyczące niepłodności. 😂 mąż był zapisany w przyszłym tyg na badanie nasienia.

reklama
Dziewczyny, według dzisiejszych wyników zostaję z Wami🥹.

Nam jest obojętna płeć, byle dziecko zdrowe.

W ogóle napiszę Wam, że mieliśmy mieć wizytę w poradni niepłodności. Byliśmy umówieni w tym miesiącu.

ja miałam iść w tym miesiącu do szpitala na badania dotyczące niepłodności. 😂 mąż był zapisany w przyszłym tyg na badanie nasienia.
Bardzo często tak jest, że pary mają zaczynać leczenie albo już podchodzić do procedur, a nagle wydarza się cud 🥰 cudownie dziewczyny, że Wam się tak udało!

Do góry