reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

A macie preferencje dotyczące płci? Dla nas oczywiście najważniejsze, żeby było zdrowe ale marzymy o dziewczynce ❤️ mamy już chłopca, więcej niż 2 raczej nie będziemy mieć i marzy się parka 🥰
Ja zawsze mówiłam że chciała bym pierwszego chłopca a jak przyszło co do czego to bardzo chciałabym dziewczynkę 😜 mój facet też marzy o córeczce ale wiadomo jak będzie chłopiec to tak samo będziemy się cieszyć.Zawsze jak myśle o dzidzi to widzę w głowie dziewczynkę z dużymi brązowymi oczkami i ciemnymi włoskami 🤣 taak już nawet mam wizualizacje w głowie jak może wyglądać jak się urodzi 😆🤰

reklama
Ja już kupiłam kilka ubranek i skarpetusie 😍 Ale…ja to jestem taka matka wariatka i przy każdej ciąży tak szaleje 🤷🏼‍♀️😂 Dzisiaj mi przyszedł taki miś na wyjście ze szpitala 🐻
Ja jedyne co kupiłam to malutkie buciki bo chce dać rodzicą w prezencie jak przyjdzie na to czas 🥰 jeszcze przykleje usg na tą część pudełka gdzie się otwiera i ładną kokardką zawinę ❤️

Nie dodało zdjęcia 🙈

Załączniki

• IMG_0539.jpeg
    IMG_0539.jpeg
    97,1 KB · Wyświetleń: 94
Dziewczyny, według dzisiejszych wyników zostaję z Wami🥹.

Nam jest obojętna płeć, byle dziecko zdrowe.

W ogóle napiszę Wam, że mieliśmy mieć wizytę w poradni niepłodności. Byliśmy umówieni w tym miesiącu.
ja miałam iść w tym miesiącu do szpitala na badania dotyczące niepłodności. 😂 mąż był zapisany w przyszłym tyg na badanie nasienia.

reklama
Dziewczyny, według dzisiejszych wyników zostaję z Wami🥹.

Nam jest obojętna płeć, byle dziecko zdrowe.

W ogóle napiszę Wam, że mieliśmy mieć wizytę w poradni niepłodności. Byliśmy umówieni w tym miesiącu.

ja miałam iść w tym miesiącu do szpitala na badania dotyczące niepłodności. 😂 mąż był zapisany w przyszłym tyg na badanie nasienia.
Bardzo często tak jest, że pary mają zaczynać leczenie albo już podchodzić do procedur, a nagle wydarza się cud 🥰 cudownie dziewczyny, że Wam się tak udało!

Do góry