reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Hej laski wracam z kolejnymi wynikami, wiec powolutku rośniemy ❤️
Wczoraj miałam wizytę u ginekologa bo w czwartek wieczorem delikatne plamienie było, wiadomo na tym etapie jeszcze nic nie widział, ale póki co plamienie więcej nie wystąpiło, beta rośnie wiec jestem dobrej myśli ❤️
super ❤️ byle tak dalej 😘

reklama
Hej laski wracam z kolejnymi wynikami, wiec powolutku rośniemy ❤️
Wczoraj miałam wizytę u ginekologa bo w czwartek wieczorem delikatne plamienie było, wiadomo na tym etapie jeszcze nic nie widział, ale póki co plamienie więcej nie wystąpiło, beta rośnie wiec jestem dobrej myśli ❤️
Musiało to byc plamienie implantacyjne ❤️

Ja jestem teraz zagranica i miałam mały incydent, wiec ponownie betę sprawdzę w poniedziałek i środę, trzymajcie kciuki ✊
Póki co dzisiaj zrobiłam test ciążowy i widoczna jest wyraźna linia ❤️

Załączniki

• IMG_0732.jpeg
    IMG_0732.jpeg
    193,4 KB · Wyświetleń: 99
Ahhh noo, w czwartek podczas siusiania zauważyłam malutka ilość fioletowych skrzepów… nie bolało i się nie powtórzyło.
Pisałam już na forum w innym watku i pytałam co myślą inne dziewczyny, to powiedziały żeby się nie martwić, ze może mam infekcje układu moczowego, i ze poronienie jest raczej bardzo bolesne i mocno się krwawi. Wiec teraz czekam z niecierpliwością na badania kolejne, żeby zobaczyć jaki jest stan rzeczy. Ale po początkowym przerażeniu i załamaniu, teraz jestem pozytywnej myśli.

reklama
Ahhh noo, w czwartek podczas siusiania zauważyłam malutka ilość fioletowych skrzepów… nie bolało i się nie powtórzyło.
Pisałam już na forum w innym watku i pytałam co myślą inne dziewczyny, to powiedziały żeby się nie martwić, ze może mam infekcje układu moczowego, i ze poronienie jest raczej bardzo bolesne i mocno się krwawi. Wiec teraz czekam z niecierpliwością na badania kolejne, żeby zobaczyć jaki jest stan rzeczy. Ale po początkowym przerażeniu i załamaniu, teraz jestem pozytywnej myśli.
To tak jak ja kochana ! W czwartek po powrocie z pracy na papierze brązowo/różowy śluz z odrobina krwi. Pół nocy przepłakałam, wczoraj od razu ginekolog ale póki co jest dobrze, beta ładnie przyrosła ❤️ czasami się tak zdarza jest to ogromny stres ale niestety jeszcze wiele przed nami, musimy bardziej „wyluzować” i starać się być spokojne ❤️

Do góry