Ja to wszystko wiem umówiłam się jak będzie 6+2, w pierwszej ciąży w tym terminie było już serduszko (do mojego giną ciężko się dostać, więc już z wyprzedzeniem). Może pójdę też za tydzień w piątek żeby potwierdzić, że pęcherzyk jest w macicySerduszko widać dopiero około 6/7 tydzień, wiec jeszcze czaaaas A pierwsza wizytę trzeba odbyt do 10-tego tygodnia, żeby dostać jednorazowe „ becikowe „
Za dwa dni terminDziś masz termin miesiączki?
Mieszkasz za granicą?Dzisiaj tez zrobiłam i tez piękna kreska od razu wyszła z popołudniowego moczu szczęście nie do opisania ale dalej jakoś to do mnie nie dochodzi,wydaje mi się ze dopiero na 1 usg zrozumiem.Jestem dopiero na 1 marca umówiona na test z krwi bo wcześniej się nie da a prywatnie nie ma opcji tu gdzie mieszkam także czekam,ale złudzeń nie mam ze ciąża jest dzisiaj jestem jeden dzień po terminie okresu i krechy grubaśne wychodzą bez złudzeń zostawiają
Mojej mamie i siostrze jak tylko zobaczymy się na żywo, czyli pewnie w przyszły weekend. Teściom pod koniec marca, akurat będą urodziny teściowej to będzie miała prezent. Reszta rodziny/znajomi po pierwszych prenatalnych albo nawet później, zależy jak wyjdzie poprzednio też się nie spieszyłam za bardzo.Kiedy macie w planach poinformować rodzine ja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie