reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Hej, nie śmiało bym chciała do was dołączyć jeśli można ❤️ dziś jakieś 11/12 dpo wyniki poniżej.
Ps. Czy ten progesteron jakoś przeliczyć ? Czy on jest okej bo nie ogarniam ?
Witamy ❤️ ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
BD5E0BAD-64CA-43B3-A276-BBC3C5260315.jpeg

I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?

Ostatnia edycja:
Witamy ❤️ ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
Dowiedziałam się, ze jest wysoki tutaj na forum od innych dziewczyn, tylko po prostu tak podany 😏 wiec mam nadzieje, ze okej ja dopiero będę przyrost badać wiec na proga chyba tez się jeszcze skuszę

U mnie dziś kreska ciemniejsza niż dwa dni temu także uff 😊 umawiacie się już na wizyty?

Załączniki

• IMG_20230223_084244.jpg
    IMG_20230223_084244.jpg
    967,9 KB · Wyświetleń: 236
Serduszko widać dopiero około 6/7 tydzień, wiec jeszcze czaaaas 🙂❤️ A pierwsza wizytę trzeba odbyt do 10-tego tygodnia, żeby dostać jednorazowe „ becikowe „

Dzisiaj tez zrobiłam i tez piękna kreska od razu wyszła z popołudniowego moczu 😜 szczęście nie do opisania ale dalej jakoś to do mnie nie dochodzi,wydaje mi się ze dopiero na 1 usg zrozumiem.Jestem dopiero na 1 marca umówiona na test z krwi bo wcześniej się nie da 🥲 a prywatnie nie ma opcji tu gdzie mieszkam także czekam,ale złudzeń nie mam ze ciąża jest 😜 dzisiaj jestem jeden dzień po terminie okresu i krechy grubaśne wychodzą bez złudzeń zostawiają 🥹

Załączniki

• IMG_0504.jpeg
    IMG_0504.jpeg
    70,9 KB · Wyświetleń: 246
Kiedy macie w planach poinformować rodzine 😝 ja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie

reklama
Do góry