reklama
Witamy ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:Hej, nie śmiało bym chciała do was dołączyć jeśli można dziś jakieś 11/12 dpo wyniki poniżej.
Ps. Czy ten progesteron jakoś przeliczyć ? Czy on jest okej bo nie ogarniam ?
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Może przedzwon do swojego ginekologa?
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
Ostatnia edycja:
Kylyyy1408
Fanka BB :)
Dowiedziałam się, ze jest wysoki tutaj na forum od innych dziewczyn, tylko po prostu tak podany wiec mam nadzieje, ze okej ja dopiero będę przyrost badać wiec na proga chyba tez się jeszcze skuszęWitamy ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
I po konsultacji z ginekologiem wiem, ze jest minimalnie za mały i mam brać duphaston.
Edit: A może jakbyś otworzyła wynik w PDF to byłby inny? Czy to nie ma znaczenia?
Kylyyy1408
Nie niestety PDF nic nie zmieniłWitamy ja się niestety nie znam, u mnie jest wynik podany normalnie:
Zobacz załącznik 1499288
123…4
Dziś masz termin miesiączki?U mnie dziś kreska ciemniejsza niż dwa dni temu także uff umawiacie się już na wizyty?
G
guest-1715015400
Gość
Dzisiaj tez zrobiłam i tez piękna kreska od razu wyszła z popołudniowego moczu szczęście nie do opisania ale dalej jakoś to do mnie nie dochodzi,wydaje mi się ze dopiero na 1 usg zrozumiem.Jestem dopiero na 1 marca umówiona na test z krwi bo wcześniej się nie da a prywatnie nie ma opcji tu gdzie mieszkam także czekam,ale złudzeń nie mam ze ciąża jest dzisiaj jestem jeden dzień po terminie okresu i krechy grubaśne wychodzą bez złudzeń zostawiają
Załączniki
G
guest-1715015400
Gość
Kiedy macie w planach poinformować rodzine ja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie
reklama
123…4
Najlepiej po pierwszych badaniach prenatalnychKiedy macie w planach poinformować rodzine ja się cały czas zastanawiam z jednej strony chciało by się jak najszybciej a z drugiej myśle sobie ze jak najpóźniej żeby ominąć przykrości kiedy coś nie wyjdzie
Podziel się: