reklama
Cos tam jakby się przebijało. Ile dni po owulacji jesteś?Dziewczyny czy możecie rzucić okiem? Czy tylko ja widze cień cienia drugiej kreski? ( dodam, ze test zrobiony dzisiaj, czyli tydzień przed terminem miesiączki )
123…4
Fanka BB :)
Dopiero tydzień, ja wiem, ze trzeba czekac do terminu miesiączki i powtórzyć, ale czuje sie tak fatalnie, od tygodnia boli mnie podbrzusze i wymiotuje…dlatego ten test tak szybkoCos tam jakby się przebijało. Ile dni po owulacji jesteś?
123…4
Masz może zdjęcie testu?Hej, dołączam do wątku na teście jeszcze delikatna kreska, ale beta ładnie rośnie - w sobotę 12,3 a dzisiaj 42,4 mi termin wyznacza na 3 listopada masz już jakieś objawy?
Aewea
u mnie testy na początku wyglądały tak od góry dzień po dniu, ale ja robiłam 2 dni przed miesiączka. 7 dni po owulacji to ciężko żeby test był pozytywny, zazwyczaj dopiero zaczyna się zagnieżdżenie itp. Powtórz test jutro jak tez będzie cień to idź na betęMasz może zdjęcie testu?
Załączniki
123…4
Powtórzę w piątek i zobaczymy czy to moje zwidy czy cos sie swieciu mnie testy na początku wyglądały tak od góry dzień po dniu, ale ja robiłam 2 dni przed miesiączka. 7 dni po owulacji to ciężko żeby test był pozytywny, zazwyczaj dopiero zaczyna się zagnieżdżenie itp. Powtórz test jutro jak tez będzie cień to idź na betę
wiolka700
Zaciekawiona BB
Pomyślałam o tym samym przed chwilą to my się domyślalysmy, że jesteśmy w ciążyMam wrażenie, jakbym wczoraj zakładała wątek dla Październikowych mam, a tu już Listopadowe mamy się zbierają gratuluje Wam, rośnijcie zdrowo
Tak, pierwsze zdjęcie z poniedziałku (4 dni przed terminem miesiączki), drugie z dzisiaj (termin miesiączki)Masz może zdjęcie testu?
U mnie tez było ledwo co widać zrób może betę, u mnie w niedziele pokazała już (było 12.3). Trzymam kciuki
G
guest-1715015400
Gość
reklama
Kylyyy1408
Podziel się: