reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
A ja sobie betę w środę albo w czwartek powtorze przed wizytą u lekarza w piątek, chce mieć rozeznanie jaki jest wynik i czego mogę spodziewać się na USG. ja dzisiaj dużo lepiej się czuje, miałam tylko jedna krótka drzemkę do południa a teraz w wizytę do znajomych się wybraliśmy.

Pytanie do dziewczyn które mają kota, nie stresuje Was to? Badałam przeciwciała na toksoplazmoze i mam ujemne co mnie trochę stresuje, wszędzie wokół słyszę że to ryzyko mieć kota w ciąży i już sama.nie wiem co o tym myśleć .. dodam że ja nie sprzątam kuwety, robi to mój partner

A ja sobie betę w środę albo w czwartek powtorze przed wizytą u lekarza w piątek, chce mieć rozeznanie jaki jest wynik i czego mogę spodziewać się na USG. ja dzisiaj dużo lepiej się czuje, miałam tylko jedna krótka drzemkę do południa a teraz w wizytę do znajomych się wybraliśmy.

Pytanie do dziewczyn które mają kota, nie stresuje Was to? Badałam przeciwciała na toksoplazmoze i mam ujemne co mnie trochę stresuje, wszędzie wokół słyszę że to ryzyko mieć kota w ciąży i już sama.nie wiem co o tym myśleć .. dodam że ja nie sprzątam kuwety, robi to mój partner
Mam koty od urodzenia.
Tzn. ja się pojawiłam w ich życiu. I tak żyję z nimi 33 lata.

Nie, nie mam żadnych obaw.
Zresztą, to że raz się było zakażonym toksoplazmozą, nie oznacza, że drugi raz się nie zachoruje- to po pierwsze.
Dwa- musiałabyś zjeść coś, co miało kontakt z odchodami chorego kota.

Prawdopodobieństwo znikome.

Jak mass ujemne to dobrze. Poprostu nie sorzataj Kuwety I koniec.

U nas z kotami nie było problemów we wcześniejszych ciążach.

Ja to w ogóle jutro to na te betę idę po kryjomu przed moją mamą😅.

Ona i tak pukała się w głowę, że szlam drugi raz.
A przed chwilą mi powiedziała, że jedzie później do pracy i tylko na 2 godziny🤡.

Fuck, a Diagnostyka ma umowę z NFZ, to jutro o 8:30 już będą tłumy 🙈.

I te walki z babciami…

Ja to w ogóle jutro to na te betę idę po kryjomu przed moją mamą😅.

Ona i tak pukała się w głowę, że szlam drugi raz.
A przed chwilą mi powiedziała, że jedzie później do pracy i tylko na 2 godziny🤡.

Fuck, a Diagnostyka ma umowę z NFZ, to jutro o 8:30 już będą tłumy 🙈.

I te walki z babciami…
Hahaha jaka konspiracja! 😁 Przynajmniej nie będziesz słuchać gadania. Trzymam kciuki żeby te babcie w poniedziałek rano dostały takiego leniuszka, że będą pustki! 😂

reklama

ja mam kota, ale mam przeciwciała przeciw toxo.

Do góry