Dołóż do tego proga koniecznie.To jeszcze więcej nas jest. Zdecydowanie raźniej czekać razem, a na Wasze czekam jak na swoje!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dołóż do tego proga koniecznie.To jeszcze więcej nas jest. Zdecydowanie raźniej czekać razem, a na Wasze czekam jak na swoje!
Mam koty od urodzenia.A ja sobie betę w środę albo w czwartek powtorze przed wizytą u lekarza w piątek, chce mieć rozeznanie jaki jest wynik i czego mogę spodziewać się na USG. ja dzisiaj dużo lepiej się czuje, miałam tylko jedna krótka drzemkę do południa a teraz w wizytę do znajomych się wybraliśmy.
Pytanie do dziewczyn które mają kota, nie stresuje Was to? Badałam przeciwciała na toksoplazmoze i mam ujemne co mnie trochę stresuje, wszędzie wokół słyszę że to ryzyko mieć kota w ciąży i już sama.nie wiem co o tym myśleć .. dodam że ja nie sprzątam kuwety, robi to mój partner
Jak mass ujemne to dobrze. Poprostu nie sorzataj Kuwety I koniec.A ja sobie betę w środę albo w czwartek powtorze przed wizytą u lekarza w piątek, chce mieć rozeznanie jaki jest wynik i czego mogę spodziewać się na USG. ja dzisiaj dużo lepiej się czuje, miałam tylko jedna krótka drzemkę do południa a teraz w wizytę do znajomych się wybraliśmy.
Pytanie do dziewczyn które mają kota, nie stresuje Was to? Badałam przeciwciała na toksoplazmoze i mam ujemne co mnie trochę stresuje, wszędzie wokół słyszę że to ryzyko mieć kota w ciąży i już sama.nie wiem co o tym myśleć .. dodam że ja nie sprzątam kuwety, robi to mój partner
będzie ok!To jeszcze więcej nas jest. Zdecydowanie raźniej czekać razem, a na Wasze czekam jak na swoje!
Będzie z progiem!Dołóż do tego proga koniecznie.
HahahahaaI te walki z babciami…
Hahaha jaka konspiracja! Przynajmniej nie będziesz słuchać gadania. Trzymam kciuki żeby te babcie w poniedziałek rano dostały takiego leniuszka, że będą pustki!Ja to w ogóle jutro to na te betę idę po kryjomu przed moją mamą.
Ona i tak pukała się w głowę, że szlam drugi raz.
A przed chwilą mi powiedziała, że jedzie później do pracy i tylko na 2 godziny.
Fuck, a Diagnostyka ma umowę z NFZ, to jutro o 8:30 już będą tłumy .
I te walki z babciami…
ja mam kota, ale mam przeciwciała przeciw toxo.A ja sobie betę w środę albo w czwartek powtorze przed wizytą u lekarza w piątek, chce mieć rozeznanie jaki jest wynik i czego mogę spodziewać się na USG. ja dzisiaj dużo lepiej się czuje, miałam tylko jedna krótka drzemkę do południa a teraz w wizytę do znajomych się wybraliśmy.