reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Kupiłam też kilka ciuszków i oglądałam na żywo łóżeczka dostawne. Jeszcze nie kupiliśmy, ale jestem zdecydowana raczej na chicco next to me magic lub next to me magic evo. Początkowo myśleliśmy o tańszym modelu, ale po przetestowaniu na żywo zdecydujemy się na jedno z tych dwóch. A jak wasze zakupy?:-D

reklama
Cześć dziewczyny po długim czasie. Informuję, że dokonałam zakupu wózka oraz fotelika samochodowego.
Nasz wybór padł na cybex balios s lux model 2023 i już nie mogę się doczekać kiedy będę mogła brykać z moją dzidzią:D
Zazdroszczę, ja dopiero meble kupiłam i byłam w bobowózkach zobaczyć na co zwracać uwagę przy zakupach. I teraz się dopiero zastanawiam, ale też myślę nad jakimś modelem cybex

Zazdroszczę, ja dopiero meble kupiłam i byłam w bobowózkach zobaczyć na co zwracać uwagę przy zakupach. I teraz się dopiero zastanawiam, ale też myślę nad jakimś modelem cybex
No właśnie ja też byłam w sklepie bobowózki, w sumie też nie planowaliśmy od razu zakupu, ale sprzedawca zrobił nam super rabat przy zakupie tego kompletu i się zdecydowaliśmy. W sumie balios to chyba jeden z tańszych modeli cybexa, ale ten najnowszy model jak zobaczysz na żywo jakość wykonania wszystkich detali to robi wrażenie. No i też wyszlismy z założenia, ze to jednak dobra sprawdzona marka, ma dobre opinie i w razie czego nie będzie problemu z odsprzedażą.

No właśnie ja też byłam w sklepie bobowózki, w sumie też nie planowaliśmy od razu zakupu, ale sprzedawca zrobił nam super rabat przy zakupie tego kompletu i się zdecydowaliśmy. W sumie balios to chyba jeden z tańszych modeli cybexa, ale ten najnowszy model jak zobaczysz na żywo jakość wykonania wszystkich detali to robi wrażenie. No i też wyszlismy z założenia, ze to jednak dobra sprawdzona marka, ma dobre opinie i w razie czego nie będzie problemu z odsprzedażą.
Super ! Jaki kolor wybrałaś ? My zdecydowaliśmy się na czarny 😉.
Wizualnie jest bardzo podobny do cybex priam 😉. Jest mega zgrabny No i ta amortyzacja 😍.
Oby tylko nasze dzieciątka doceniły i pozwoliły się wozić 😜

A mogę zapytać o koszt? I który fotelik wybraliście?

Super ! Jaki kolor wybrałaś ? My zdecydowaliśmy się na czarny 😉.
Wizualnie jest bardzo podobny do cybex priam 😉. Jest mega zgrabny No i ta amortyzacja 😍.
Oby tylko nasze dzieciątka doceniły i pozwoliły się wozić 😜
My wybraliśmy sky blue ale zastanawialiśmy się tez nad czarnym. Mam nadzieje że nie będzie się za bardzo brudzić 👍

reklama
Do góry