reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

Hej, dawno mnie nie było ale trochę było zajęć, właśnie wróciłam od lekarza z USG i jest wszystko dobrze, trochę się stresowałam ale cieszey się póki co, potwierdzona dziewczynka,

A jakie macie typy dla swoich córek, bo ja kompletnie nie mam pomysłu. Oczywiście są typowania Hania, Faustyna ale jakoś tak bez przekonania,
chodzi Ci o imiona?
Ja chciałam bardzo Wandę ale mąż się nie zgadza więc muszę myśleć dalej🙈😅

reklama
Hej, dawno mnie nie było ale trochę było zajęć, właśnie wróciłam od lekarza z USG i jest wszystko dobrze, trochę się stresowałam ale cieszey się póki co, potwierdzona dziewczynka,

A jakie macie typy dla swoich córek, bo ja kompletnie nie mam pomysłu. Oczywiście są typowania Hania, Faustyna ale jakoś tak bez przekonania,
u nas Helenka bądź Marysia. Tatuś bardziej obstawia przy Marysi, ja przy Helence ( mam nadzieje, że, że uda mi się go przekonać). Na razie jak coś mówię do małej przy mężu to używam imienia Helenka - na razie się nie wkurza ;p

heej,
powoli zaczynam kompletować wyprawkę. Ciuchów już troche mamy.. czas się wziąć za większe rzeczyy:) Słyszałam wiele pozytywnych opinii o dostawce z chicco next2me, tylko zastanawiamy się który model czy ten klasyczny czy ten dla też starszego dziecko forever.
Koleżanka odchowała dwójkę i mega polecała ten model magic, ale wtedy jeszcze nie było w ofercie tego nowszego modelu. Użytkuje któraś z Was jakiś z tych modeli?

btw. miłego weekendu :)

heej,
powoli zaczynam kompletować wyprawkę. Ciuchów już troche mamy.. czas się wziąć za większe rzeczyy:) Słyszałam wiele pozytywnych opinii o dostawce z chicco next2me, tylko zastanawiamy się który model czy ten klasyczny czy ten dla też starszego dziecko forever.
Koleżanka odchowała dwójkę i mega polecała ten model magic, ale wtedy jeszcze nie było w ofercie tego nowszego modelu. Użytkuje któraś z Was jakiś z tych modeli?

kilka dziewczyn polecało i są zadowolone. Ja raczej nie mam miejsca na kolejne łóżeczko bo mamy dwa po starszym synu, drewniane na początek i turystyczne jak zacznie się przemieszczać po łóżeczku. Ale bardzo polecają ta dostawke. No to forever wygalda super i wtedy faktycznie wystarczy 1 łóżeczko , nie trzeba inwestować w dwa.

Ja się biorę pomalutku za kompletowanie wyprawki do szpitala, bo póki co nie mam nic.
Przyszły mi te legginsy z Lidla i jestem mega zadowolona, zamówiłam sobie nawet trzecia sztukę jeszcze i dwie bluzki ciążowe bo też jakość super 😊 także dzięki za cynk, legginsy ciążowe za 15zl to się nie zdarza często 😄

heej,

Hej ja tez planuję kupić tą dostawkę , tą mniejszą a na później mam łóżeczko od siostry. Ona jest bardzo polecana na początek w tym czasie kiedy dziecko bardzo często się budzi. W poniedziałek wracamy z urlopu i zabieramy się za zakupy 😎😀 mamy jeszcze pare dni urlopu i chcemy przetestować tez na żywo wózki i zobaczyć te łóżeczka dostawne.

kilka dziewczyn polecało i są zadowolone. Ja raczej nie mam miejsca na kolejne łóżeczko bo mamy dwa po starszym synu, drewniane na początek i turystyczne jak zacznie się przemieszczać po łóżeczku. Ale bardzo polecają ta dostawke. No to forever wygalda super i wtedy faktycznie wystarczy 1 łóżeczko , nie trzeba inwestować w dwa.

Ja się biorę pomalutku za kompletowanie wyprawki do szpitala, bo póki co nie mam nic.
Przyszły mi te legginsy z Lidla i jestem mega zadowolona, zamówiłam sobie nawet trzecia sztukę jeszcze i dwie bluzki ciążowe bo też jakość super 😊 także dzięki za cynk, legginsy ciążowe za 15zl to się nie zdarza często

aa to jak masz po starszych dzieciach to też pewnie nie inwestowałabym w nic nowego.
Właśnie kusi mnie ten nowszy model.. ale jeszcze potrzebuje chwili ;p

nie ma za co :) ja tez jeszcze zrobiłam jedno zamówienie i wjechały koszulki ciązowe i jedną z dlugim rękawem na jesień. Jednak są dłuższe od zwykłych nie ciążowych.

aa to jak masz po starszych dzieciach to też pewnie nie inwestowałabym w nic nowego.
Właśnie kusi mnie ten nowszy model.. ale jeszcze potrzebuje chwili ;p

nie ma za co :) ja tez jeszcze zrobiłam jedno zamówienie i wjechały koszulki ciązowe i jedną z dlugim rękawem na jesień. Jednak są dłuższe od zwykłych nie ciążowych.
no dłuższe właśnie, szczególnie tu z przodu fajnie wyglądają bo są za brzuszek i nic nie odstaje tak dziwnie😁

Witam serdecznie Drogie Panie ☺️ rok temu urodziłam swojego drugiego synka i przez ten czas jak maluszek rósł i się rozwijał myślałam, co zrobić żeby nie musieć wracać na etat i zostawiać go w żłobku tak jak to zrobiliśmy ze starszym synkiem. W mojej głowie pojawiło się marzenie otwarcia sklepu internetowego z odzieżą dla dzieci i właśnie to marzenie się spełniło ☺️ jestem właścicielką miejsca gdzie można znaleźć ubranka dla mniejszych i większych Szkrabów. Narazie zaczynam, pojawiają się pierwsze posty sprzedażowe ale będę się starała sukcesywnie dodawać nowy asortyment. Może któraś z Was znajdzie chwilkę zajrzy na profil mojego sklepu, w który wkładam od samego początku swoje ❤️ Wszystkiego najpiękniejszego dla każdej z Was☀️

reklama
Do góry