reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Listopadowe mamy 2023

Dziewczyny doradźcie coś w sprawie wózka bo ostatni kupowałam 14 lat temu i jestem csłkowicie zielona w tym temacie
ja mam też problem z wyborem ale stwierdziłam że będziemy się skupiać na samej gondoli właśnie bo nie pasują mi te spacerowki które są w zestawie z tymi gondolami które chce 😆
Mamy super spacerówkę na leśne i ciężkie tereny po synku która uwielbiam. Jest gleboka, miękka, wygodna (Joie litetrax) . Ale ma pompowane koła i jest ciężka więc wiem, że spacerowke kupimy jeszcze jakaś jedna z tych lżejszych, kompaktowych 😊

Ja się rozgladam za bebetto

reklama
ja mam też problem z wyborem ale stwierdziłam że będziemy się skupiać na samej gondoli właśnie bo nie pasują mi te spacerowki które są w zestawie z tymi gondolami które chce 😆
Mamy super spacerówkę na leśne i ciężkie tereny po synku która uwielbiam. Jest gleboka, miękka, wygodna (Joie litetrax) . Ale ma pompowane koła i jest ciężka więc wiem, że spacerowke kupimy jeszcze jakaś jedna z tych lżejszych, kompaktowych 😊

Ja się rozgladam za bebetto
Ooo ja się zastanawiałam nad litetrax ale wzielam petite Mars street Air i się mecze z tym wózkiem odkąd go mam 🤣 chyba go sprzedam i kupię podwójny wózek na wiosnę jak młody wskoczy do spacerówki , bo Fabek będzie miał 2 lata na wiosnę to jeszcze chwile pojeździ w wózku 🙈 a teraz mam w piwnicy adamexa belisse po synu😅

Dziewczyny przyszły dziś do mnie leginsy ciążowe ze strony tomileggins i są rewelacyjne. Te co mam z hm i Lidla się nie umywają. Są mega wygodne i dopasowane i super materiał. Rewekacyjnnie leżą na tyłku 😀👍Wzięłam 3 pary , jedne bawełniane długie, jedne bawełniane 3/4 i jedne 3/4 z prążkowanej dzianiny i te chyba odeślę bo są dosyć grube, myśle że długie na jesień byłyby Ok, a 3/4 to bardziej na lato. Macie jakueś inne sprawdzone rzeczy ciążowe?

Dziewczyny przyszły dziś do mnie leginsy ciążowe ze strony tomileggins i są rewelacyjne. Te co mam z hm i Lidla się nie umywają. Są mega wygodne i dopasowane i super materiał. Rewekacyjnnie leżą na tyłku 😀👍Wzięłam 3 pary , jedne bawełniane długie, jedne bawełniane 3/4 i jedne 3/4 z prążkowanej dzianiny i te chyba odeślę bo są dosyć grube, myśle że długie na jesień byłyby Ok, a 3/4 to bardziej na lato. Macie jakueś inne sprawdzone rzeczy ciążowe?
właśnie nie bardzo sama teraz szukam czegoś bo zaczęłam wyrastać z ubrań 😅 a zamawialas typowo swój rozmiar jakby sprzed ciąży? Jest to jakoś uwzględnione? Czy brałaś rozmiar większy?

właśnie nie bardzo sama teraz szukam czegoś bo zaczęłam wyrastać z ubrań 😅 a zamawialas typowo swój rozmiar jakby sprzed ciąży? Jest to jakoś uwzględnione? Czy brałaś rozmiar większy?
Brałam swój rozmiar s i taki nosiłam przed ciążą. Naprawdę fajna jakość, mam czarne i jasne beżowe nic nie prześwituje super materiał. Brzuszek już mam dosyć spory taka mała piłeczka a to 23 tydzień, ale jeśli ktoś przytył tez w biodrach to może chyba spróbować rozmiar większy. U mnie jak na razie poszło tylko w brzuszek przytyłam 4 kg od początku 👍

Brałam swój rozmiar s i taki nosiłam przed ciążą. Naprawdę fajna jakość, mam czarne i jasne beżowe nic nie prześwituje super materiał. Brzuszek już mam dosyć spory taka mała piłeczka a to 23 tydzień, ale jeśli ktoś przytył tez w biodrach to może chyba spróbować rozmiar większy. U mnie jak na razie poszło tylko w brzuszek przytyłam 4 kg od początku 👍
Kurcze zamówiłabym sobie ale chyba nie będę ryzykować rozmiaru S... Jak są elastyczne to może ta M nie będzie za duza :D no przed ciąża nosiłam S ale w sumie spodnie to raczej takie małe M

Jakby któraś nie chciała szaleć z ciążowym ciuszkami to jest obecnie promka w Lidlu na leginsy ciążowe za 15 zł ;p Link do: esmara® Legginsy ciążowe z bawełną | LIDL.PL
Wiadomo, że jakość nie jest jakaś ekstra, ale za tę cenę to parę miesięcy można polatać ;)

reklama
Hej, dawno mnie nie było ale trochę było zajęć, właśnie wróciłam od lekarza z USG i jest wszystko dobrze, trochę się stresowałam ale cieszey się póki co, potwierdzona dziewczynka,

A jakie macie typy dla swoich córek, bo ja kompletnie nie mam pomysłu. Oczywiście są typowania Hania, Faustyna ale jakoś tak bez przekonania,

Do góry