Coffe18
Fanka BB :)
To zapewne zależy od bazyTylko adaptery do wózka bo bazę dostsnę od siostry ale to chyba koszt Ok 700-800 zł
Cenowo i tak super wam wyszlo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To zapewne zależy od bazyTylko adaptery do wózka bo bazę dostsnę od siostry ale to chyba koszt Ok 700-800 zł
Można, można .Szczerze to się zdziwiłam ze można w sklepie stacjonarnym wynegocjować rabat . Myślałam, ze te ceny są jakos sztywne tak jak w ich sklepie internetowym, ale jak zaczęłam coś przebąkiwać czy oni tez mają takie promocje jak są czasami na stronie to gościu od razu wypalił, ze jak weźmiemy zestaw to cenę możemy negocjować
pierwsze słyszę szczerze mówiącDziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?
Tak, położna mi o tym mówiła.Dziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?
Pamietam, że mi ginekolog mówiła o tym na pierwszej wizycie potwierdzającej ciąże ale teraz nic nie przypomina o tym szczepieniuDziewczyny, czy wasz lekarz namawia na szczepienie p-ko krztuścowi? Podobno jest to rekomendowane dla kobiet w 3 trymestrze . Słyszałyście coś?