reklama
JakaJaKaja
Fanka BB :)
Witajcie
Ale tu cicho czy coś przegapiłam
OlaFasola1234
jest nowa grupa!Witajcie
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Gdzie??jest nowa grupa!
Małgośka87
Aktywna w BB
A ja myślałam, że wszyscy świętująjest nowa grupa!
G
guest-1713387858
Gość
Cześć dziewczyny jestem tu nowa termin na listopad, obecnie 8 tydzień, dokładnie 7t+4d to moja druga ciąża, wyczekane j planowana ale zupełnie inaczej ja przechodzę od pierwszej. W pierwszej ciąży gdyby nie test to nawet nie widziałabym że w niej jestem.. Czułam się wspaniałe cały czas a teraz jest masakra. Cały czas mi niedobrze, przez tydzień non stop wymioty, teraz niby nie wymiotuje ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Ugotować jakiś obiad dla rodziny to prawdziwe tortury bo non stop mnie mdli:/ Powiedzcie ze to minie niedługo błagam bo ciężko tak żyć..
agula301
Tez dziś mam 7+4 wg om mam nadzieje ze szybko poczujesz się lepiejCześć dziewczyny jestem tu nowa termin na listopad, obecnie 8 tydzień, dokładnie 7t+4d to moja druga ciąża, wyczekane j planowana ale zupełnie inaczej ja przechodzę od pierwszej. W pierwszej ciąży gdyby nie test to nawet nie widziałabym że w niej jestem.. Czułam się wspaniałe cały czas a teraz jest masakra. Cały czas mi niedobrze, przez tydzień non stop wymioty, teraz niby nie wymiotuje ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Ugotować jakiś obiad dla rodziny to prawdziwe tortury bo non stop mnie mdli:/ Powiedzcie ze to minie niedługo błagam bo ciężko tak żyć..
slomka1
lekarz może wystawić leki na wymiotyTez dziś mam 7+4 wg om mam nadzieje ze szybko poczujesz się lepiej
reklama
Pilnuj bardzo aby dużo pić, żebyś się nie odwodniła. I skonsultuj się z lekarzem, bo są leki na mdłości tak jak @slomka1 pisze trzymam kciuki żeby dokuczliwe objawy jak najszybciej minęły.Cześć dziewczyny jestem tu nowa termin na listopad, obecnie 8 tydzień, dokładnie 7t+4d to moja druga ciąża, wyczekane j planowana ale zupełnie inaczej ja przechodzę od pierwszej. W pierwszej ciąży gdyby nie test to nawet nie widziałabym że w niej jestem.. Czułam się wspaniałe cały czas a teraz jest masakra. Cały czas mi niedobrze, przez tydzień non stop wymioty, teraz niby nie wymiotuje ale nie mogę patrzeć na jedzenie. Ugotować jakiś obiad dla rodziny to prawdziwe tortury bo non stop mnie mdli:/ Powiedzcie ze to minie niedługo błagam bo ciężko tak żyć..
Podziel się: