reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

@slomka1 @Poziomka6 dzisiaj zadzwoniłam do swojego gin i przepisał mi tabletki na X (bo nie wiem czy tu mozna pisać nazwy leków) pomoc mają przynieść ulge. Oby tak było bo to moja ostatnia deska ratunku..
Tak właśnie zaczęłam pilnować tego picia wody, kupiłam tez elektrolity nawet bardzo dobre o dziwo i po nich trochę sił mi wróciło 😊

reklama
@slomka1 @Poziomka6 dzisiaj zadzwoniłam do swojego gin i przepisał mi tabletki na X (bo nie wiem czy tu mozna pisać nazwy leków) pomoc mają przynieść ulge. Oby tak było bo to moja ostatnia deska ratunku..
Tak właśnie zaczęłam pilnować tego picia wody, kupiłam tez elektrolity nawet bardzo dobre o dziwo i po nich trochę sił mi wróciło 😊
Ten akurat przechodzi 😁 xonvea. Też biorę, na prawdę pomagają

Tyle o tym trąbiłyśmy, że myślałam, że wszystkie już tam się wpisałyście. Otworzyłam ją, dołączcie proszę i ukryję wtedy 😉 to i tak grupa przejściowa, bo czekamy nadal na tą zamknięta utworzoną przez Anię.

reklama
Do góry