reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Listopadowe mamy 2023

reklama
Odpocznijcie, zwolnijcie, nabierzcie sił.
Te życzenia są tak prawdopodobne jak "wyśpij się na zapas" - które to niedługo będziecie wysłuchiwać od każdego życzliwego 😁
Girl Lol GIF by Salon Line

Hej, wczoraj byłam zmasakrowana dolegliwościami, dziś jest odwrotnie - takie uroki ciąży. Po mimo, że byłam w piątek na wizycie to kolejną mam 19 kwietnia i wtedy L4 wezmę - już nie mogę się doczekać 🤣 tak poza tym rozmawiałam z lekarzem i sam mi zaproponował NIFTY, wiec na pewno będę robić i po mimo, że to początek, już mnie uspokoił i jak tylko wszystko będzie dobrze, cesarkę będę miała w okolicach 2/3 tyg listopada.

Te życzenia są tak prawdopodobne jak "wyśpij się na zapas" - które to niedługo będziecie wysłuchiwać od każdego życzliwego 😁
Girl Lol GIF by Salon Line
No w sumie to nie miałam tego na myśli😅.
Raczej myślałam o wariatach typu my, którzy to przed świetami zapierdzielają, jak małe samochodziki🙈.

Btw. Da się wyspać na zapas🤔?

reklama
Do góry