reklama
Coffe18
Fanka BB :)
ważne ze dzidzia rośnie i wszystko ok ! ile maleństwo ma obecnie mm ?Jestem po usg ( normalnym brzusznym. Aż się Zdziwiłam ) rośniemy zdrowo wszędzie pokazuje inaczej ze to 6w6d, babka powiedziała ze 6w1d i ze data na 01.12
Pamietaj i tak jesteś nasza listopadowa
Dixpi
wychodzi na 0.4 cmważne ze dzidzia rośnie i wszystko ok ! ile maleństwo ma obecnie mm ?
Pamietaj i tak jesteś nasza listopadowa
Dixpi
ale dwa tyg byłam na usg i miało 0.3 cm wiec coś tu zle powiedziała xddwychodzi na 0.4 cm
Mi minęło z dnia na dzień jakoś w 9 tygodniu tylko, że potem się rozchorowałam.. ale już wracam do żywych i planuje w końcu funkcjonować normalnieHejka dziewczyny, ja u was z objawami ciąży? Dalej macie, czy ustąpiły? Albo są lżejsze? Ja od rana się martwię, bo tak jakby mdłości ustąpiły, dostałam biegunkę i się boję, że znowu się nie uda...
Madame JS
To może wtedy chodziło o pęcherzyk?ale dwa tyg byłam na usg i miało 0.3 cm wiec coś tu zle powiedziała xdd
agula301
A wcześniej tez było przez brzuch? Bo jak nie to moze dlategoale dwa tyg byłam na usg i miało 0.3 cm wiec coś tu zle powiedziała xdd
Dixpi
wcześniej dopochwowoA wcześniej tez było przez brzuch? Bo jak nie to moze dlatego
reklama
agula301
To może dlatego bo dopochwowe Jest dokładniejsze usg, lekarz inny i inny sprzęt to tez dodatkowe mm które się mogą nie zgadzać u mnie wczoraj lekarz mierzył crl i najpierw wyszło mu 6t4d , ale nie zapisał i zmierzył jeszcze raz i wyszło 6t3d także tak to jest z tymi pomiaramiwcześniej dopochwowo
Podziel się: