Megi_Meg
Fanka BB :)
@Poziomka6 - jeśli chodzi o nifty to ja najtaniej znalazłam w diagnostyce, nawet nie wiedziałam, że tam robią ( tylko nie w każdej placówce)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tu nie ma wszystkich placówek. W mojej klinice robią, a w tym linku nie ma, zresztą nie tylko tej kliniki.Gdzie wykonasz Nifty Pro - Gdzie zrobić test NIFTY ® PRO, test NIFTY ® PRO gdzie zrobić
Znajdź najbliższą klinikę na mapie wybierz województwodolnośląskiekujawsko-pomorskielubelskielubuskiełódzkiemałopolskiemazowieckieopolskiepodkarpackiepodlaskiepomorskieśląskieświętokrzyskiewarmińsko-mazurskiewielkopolskiezachodniopomorskie Wyszukaj najbliższą klinikę wpisując miasto lub...testnifty.eu
W Alabie robią Harmony ja się wybieram 10+2specjalne miejsca. Znajdziesz je na stronie Nifty
Ja wiem ze niby nie trzeba jeśli wszystko będzie dobrze ale tez zrobię. Tylko mi gin mówił żeby nie iść w 10 tygodniu tylko bardziej dwunastym bo bardziej wiarygodne wyniki będą. Miałam mieć 20 kwietnia prenatalne ale jednak zmieniłam na 27, również z polecenia ginekologa. Nie wiem kiedy zrobić to Nifty może zrobię sobie w urodziny? 24 kwietnia będzie wtedy 12+2
tak i tak będę robić :-)Dziewczyny, mam do Was pytanie. Czy USG genetyczne będziecie robić na NFZ i prywatnie? Bo niektóre chodzą tak i tak prowadzić ciążę.
Ja go do samochodu sama wnosilam (dwoje dzieci przewozilam)jak gdzieś dalej jechaliśmy , do piwnicy przodem zjeżdżał po schodach . W górach wjechalam z nim nan gore , po piasku nad morzem jedzie niektóre stają... Przez 6 lat raz dentka się przebiła to w rowerowym można dokupić normalnie. młodsze jeździło w spacerówce to te starsze o 3 lata nogi czasem bolaly to siadał mu w rozkroku i dwoje jechalo. Teraz znów taki sam nic nie zmieniam nawet.Ja właśnie też szukam wózka do zadań specjalnych bo mieszkam we wsi i tu drogi są piaskowe i koszmarne. Ten X Lander wygląda super. A jak z jego wagą, jest ciężki? Bo widzę, że ma 15kg a do tej pory wszystkie wózki, które oglądałam miały 11-12kg.
Ja go do samochodu sama wnosilam (dwoje dzieci przewozilam)jak gdzieś dalej jechaliśmy , do piwnicy przodem zjeżdżał po schodach ale do Kombii ciężka sprawa żeby się zmieścił. W górach wjechalam z nim nan gore , po piasku nad morzem jedzie niektóre stają... Teraz znów taki sam nic nie zmieniam nawet.Ja właśnie też szukam wózka do zadań specjalnych bo mieszkam we wsi i tu drogi są piaskowe i koszmarne. Ten X Lander wygląda super. A jak z jego wagą, jest ciężki? Bo widzę, że ma 15kg a do tej pory wszystkie wózki, które oglądałam miały 11-12kg.
Ja mam 27 lat i dostałam skierowanie na NFZ. Wiec lekarze chyba różnie do tego podchodząAby mieć prenatalne na NFZ należy mieć rocznikowo 35 lat czy być po 35 urodzinach ? Bo czytam różne strony i nie wiem tego. Kończę 35 we wrześniu.
Moja taka sama jak tylko słyszy to od razu to napewno poroni... Dudnią tak samo w głowie jak 9 i 6 lat temu....
Przykro mi.. wiem jak slowa moga ranic.. ja jak pierwszym razem poronilam to uslyszalam od tesciowej ze to co mnie spotkalo jest obrzydliwe i ona by tak nie mogla… tez te slowa slysze w glowie do dzisiaj…
Robiłam - mieszane uczucia mam.... Te wyliczenia jakieś takie .. Nie wiem sama czy bym teraz nifty nie robiłaW Alabie robią Harmony ja się wybieram 10+2