reklama
agula301
Fanka BB :)
7+0 może być ciąża dzien lub dwa młodsza bo raczej mam cykle 30 dni także idziemy podobnie6+3 - coś w tym stylu, a Ty ?
Owulacja
W tym że ponoć się zwiększa o 30% w ciąży, a ja nie zwiększyłamNo to w czym problem? :-)
Owulacja
A dobra doczytałam radę żeby skończyć późniejJa za radą @hachette skoczę w poniedziałek do punktu i zrobię se to TSH dla spokoju, a w środę wizyta więc się okaże
@Madame JS fatalnie się czuje od rana. Jestem slaba, muli mnie. I oczywiście se wkręcam, że to od tarczycy
Aczkolwiek@to_na_pralkę
Niekoniecznie, ja nie zwiększyłam, bo mam hormony ok. Ostatni mi jeden endokrynolog powiedział, ze tak zazwyczaj jest, ale ma teraz pacjentkę na końcówce ciąży, która nie potrzebowała zwiększenia dawki, wiec to nie regułaW tym że ponoć się zwiększa o 30% w ciąży, a ja nie zwiększyłam
polka26po
O boziu jakie pyszności u mnie dzisiaj ciężko z jedzeniem to chociaż najem się wzrokiemKomu komu? Ja juz jedna zjadłam ze starym na pół, a jedna jeszcze w piekarniku
Owulacja
Niekoniecznie, ja nie zwiększyłam, bo mam hormony ok. Ostatni mi jeden endokrynolog powiedział, ze tak zazwyczaj jest, ale ma teraz pacjentkę na końcówce ciąży, która nie potrzebowała zwiększenia dawki, wiec to nie reguła
Włącza mi się ciążowa panikara, nie wiem czy powinnam zostać na forum w poprzedniej ciąży też się trochę nakrecałam na różne rzeczy, az w końcu lekarz mi zwrócił uwagę. Przez co chciałam być dzielna i chodziłam sobie ze skurczami, które skracały mi szyjkę - myślałam, że tak ma być, a na wizycie w 33 tc się okazało, że "prawie nie ma pani szyjki"
Zwalam moją dzisiejszą słabość na brak kawusi i paskudną pogodę
reklama
Podziel się: