reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Listopadowe mamy 2023

Jeśli chodzi o pompowane koła to ja polecam, właściwie innych nie biorę pod uwagę. Wózek nam służył ze 4 lata, przeszedł dosłownie wszytko ! Świetna amortyzacja, skręt i miękko się go prowadziło, właściwie sam jechał.
może zależy od marki i jakości gumy? a korzystałaś z niego w lasach itd?

reklama
dużo przyjemniej niż podczas okresu. mój też mówi, że jest ciaśniej i bardziej miękko, więc ma też większą przyjemność
Powiedzmy, że ja nigdy demonem seksu nie byłam. Więc aż takich porównań nie robię.

W czasie starań przez te 30 miesięcy, to się nabzykałam, że teraz miło mi się odpoczywa od seksu.

może zależy od marki i jakości gumy? a korzystałaś z niego w lasach itd?
Taaak ! U mnie w grę wchodzi taki wózek który poradzi sobie z terenami. Jesteśmy dość aktywni, wózek ma sobie poradzić w górach i lasach. Ten radził sobie na medal. W mieście również bez zastrzeżeń.

Zazdroszczę Wam tych usg, ja idę 7 kwietnia na pierwsze i nie wiem czego się spodziewać. Właściwe czuje się jakby tych dzieci było więcej w tym brzuchu, aż to jest niemożliwe żeby jedno dziecko takie zamieszanie ze mną robiło 🤣🙈

Ja mam usg w domu, służy mi do prezentacji w pracy, ale nie mam głowicy ginekologicznej więc nic nie zobaczę, jedynie przez brzuch, a teraz jest za wcześnie. Szkoda że jak pójdę na L4 to będę musiała oddać 🤣🤣

reklama
I tak, jak @OlaFasola1234 napisała- teraz to ja żyję od wizyty do wizyty co tydzień i zależy mi bardziej na dziecku, niż na seksie🤷🏻‍♀️.

Zresztą, my naprawdę długo się nastaraliśmy z problemami po drodze, więc dla naszej dwójki dziecko jest teraz priorytetem.
No nie wiem jak to wybrzmiało z mojej strony, ale na pewno nie tak, ze bardziej zależy mi na seksie niż dziecku, a troszkę tak teraz w Twojej wypowiedzi to odebrałam.
Raczej mówimy tutaj to pół żartem pół serio i żadna z nas nie przedłoży przyjemności wynikającej z seksu nad dobro dziecka ;)

Do góry